Zgodna brineta

Ljubila je nekad najpoznatijeg neženju, danas voli kirurga, a svi se dive njezinom senzacionalnom tijelu

Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) +0 Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Galerija

Elisabetta Canalis proslavila je 41. rođendan.

Talijanska glumica Elisabetta Canalis poznata je i kao jedna od rijetkih dama koja je bila uspjela osvojiti srce nekad najpoželjnijeg neženju u svijetu slavnih, svog kolegu Georgea Clooneyja s kojim je u vezi bila dvije godine.

Pogledaj i ovo Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Obline u prvom planu Bivša djevojka jednog od najpoželjnijih muškarca prošetala se u seksi badiću, nema tko se nije okrenuo za njom

Danas 41-godišnju Elisabettu proslavila je i rečenica da on bolje utječe na nju nego bllo kakvi estetski zahvati jer se uz njega osjeća mlađe.

A da i dalje izgleda mlado pokazala je ovo je ljeto koje je iskoristila za uživanju u toplim danima na moru, a na plažama je pokazivala svoje senzacionalno tijelo na kojima joj zavide i mlađe kolegice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisabetta Canalis (@littlecrumb_) on

Njezina povijest izlaženja s muškarcima je poprilično bogata, pa tako znamo da je ljubila nogometaše Christiana Vierija i Reginalda Ferreiru Da Silvu kao i redatelja Gabrielea Muccina.

S Georgeom je provela dvije godine, a vezu su prekinuli 2011. godine, samo mjesec dana nakon njegova 50. rođendana.

"To je jako teško i jako privatno, i nadamo se da ćete svi poštivati našu privatnost", bili su tada izjavili.

Elisabetta se 2014. godine udala za svog sunarodnjaka Briana Perrija, dva tjedna prije Georgeova vjenčanja s odvjetnicom Amal Alamuddina. Godinu dana kasnije rodila je kćer Skyler.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Obožavateljice poludjele za poznatim bratom zbog njegova isklesanog torza, uspoređuju ga s Bradom Pittom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene