znoje joj se ruke

Ona se ničime ne opterećuje iako je pred njom dan odluke: ''Ne stigne se pripremati zbog puno obaveza''

Supertalent 2018 Elena Brnić Supertalent 2018 Elena Brnić 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent 2018 Elena Brnić ZLATNI GUMB Supertalent 2018 Elena Brnić ZLATNI GUMB Supertalent 2018 Elena Brnić Supertalent 2018 Elena Brnić Supertalent 2018 Elena Brnić Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Elena Brnić priprema se za polufinale Supertalenta.

Elena Brnić u polufinale Supertalenta otišla je direktno nakon što je dobila zlatni gumb. Djevojčica nevjerojatnog glasa sada je pred još većim izazovom – pokazati se u najboljem izdanju ove nedjelje.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent davor s gustom, smeđom kosom Evo kako je Bilman izgledao dok je bio mlad, odmah ćete uočiti jednu veliku razliku u odnosu na danas!

''Pred njom je polufinalna emisija Supertalanta, ali elena se i ne priprema previše jer ima jako puno školskih obaveza pa ne stiže previše posvetiti se tome. Ima veliku tremu i nada se da će uspjeti opet odraditi maestralnu izvedbu i svih oduševiti'', kazala nam je mama Ivana s kojom smo razgovarali.

''Ona je mirna, ali treba se vidi tako što joj se često znoje ruke. Želi da sve ispadne kako je zamislila. Prijatelji i nastavnicu su joj velika podrška. Nikoga se od žirija ne boji, a i ona je sama rekla kako žiri ima pravo na svoje mišljenje. Što se tiče odijevanja također se ne zamara previše osim što ne želi da je previše našminka jer nije ljubiteljica šminke'', otkrila je njezina majka.

Inače, Elena je članica plesnog zbora Zagrepčanke i dečki s kojima je nastupala na brojnim koncertima. Bila je dio humanitarnih koncerata i djelovanja zbora hvale vrijednih projekata (Zaklada Ane Rukavine, utrka Terry FOX Run, akcija Korak u život...) Članica je plesne skupine La Dance s kojima je prošle godine pobijedila, te su ponijele titulu prvakinja Hrvatske u Jazz Dance-u.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Horvat (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Zlatko Horvat (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Zlatko Horvat na utakmici Zagreba i Nantesa (Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +0 Rukometaši slavlje iz svlačionice (Zlatko Horvat Instagram) Celebrity Treća sreća: Domaćem sportašu nakon dva sina stiže kćerkica

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Nika Perenčević prva zdesna (FOTO: Getty) +0 Nika Perenčević prva zdesna (FOTO: Getty) Celebrity Sin Emila Tedeschija ljubi 17 godina stariju gospođu, jednu od najbogatijih Hrvatica
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene