Ne vole se eksponirati

Naš nogometaš dugo je skrivao lijepu vijest, a sve je na Instagramu otkrila prijateljica njegove supruge!

Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop +0 Duje i Ana Čop Galerija

Duje i Ana Čop uskoro će postati roditelji, a sretne vijesti otkrila je Anina prijateljica Antea zajedničkom fotkom na kojoj se vidi Anin trudnički trbuščić.

Hrvatski nogometaš Duje Čop i njegova supruga Ana uskoro će postati roditelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Čestitamo! Dinamovac Duje Čop oženio jednu od najljepših Hrvatica, procurile su prve snimke s njihove svadbe!

Sretnu vijest na Instagram profilu otkrila je Anina prijateljica Antea objavom zajedničke fotografije iz lifta na kojoj se Ana u kratkoj plavoj haljinici drži za trudnički trbuščić.

"Moja trudnica je bolja od tvoje. M dođi nam", napisala je Antea.

Ovaj preslatki par svoj privatni život drži podalje od javnosti pa su tako uspjeli sakriti i njezinu trudnoću.

U vezi su bili punih sedam godina, a nakon toga su izrekli sudbonosno "DA". Vijest o vjenčanju je otkrivena zahvaljujući influencerici Emi Luketin koja je objavila fotografiju para nakon što su izgovorili sudbonosno da. Podijelila je i snimku Čopa i Ane kako plešu na pjesmu Eda Sheerana "Perfect".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duje Čop (@dujecop)

Čop se nakon Luketin odlučio podijeliti jedan video s vjenčanja. Stavio je na Instagram story snimku koja prikazuje auto u kojem se vijori hrvatska zastava. 

Inače, Ana je ranije otkrila za In magazin kako ju je Duje zaprosio.

''A prsten je došao za božićne blagdane, očekivala jesam da će biti, ali nisam baš znala da će biti taj dan. Općenito to vrijeme božićnih blagdana mi je prekrasno, a posebno sad kad nas veže još nešto dodatno. Brzo se dignuo, ali je kleknuo, haha", otkrila nam je Ana koja se tada požalila i da im je korona pokvarila prvotne planove za vjenčanje. 

Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bi koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano'', ispričala je tada. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 +12 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Celebrity David Beckham u Hrvatskoj se odlično zabavlja, pogledajte najnovije fotografije koje to i dokazuju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene