snimljen i dokumentarac

Robert De Niro progovorio o životu s ocem homoseksualcem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dokumentarni film o ocu Roberta De Nira, koji je priznao da je homoseksualac, premijerno je prikazan na Sundance Film Festivalu.

Robert De Niro već desetljećima drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali sada je prekinuo taj trend te u novom dokumentarnom filmu otkrio sve o svome ocu.

Pogledaj i ovo Robert De Niro "Moj lijepi slatki anđele'' Preminuo je unuk legendarnog Roberta De Nira, imao je samo 19 godina: "Tako mi je žao, dušo moja"

'Nije brak za svakoga'

Novi HBO-ov dokumentarni film, koji je premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu, otkriva kako je otac legendarnog glumca ostavio njegovu majku dok je bio 3-godišnji dječak jer je shvatio da je homoseksualac.

De Niro, koji je dobio ime po svom ocu Robertu De Niru Sr., u filmu čita direktno iz očevih osobnih zapisa u kojima se bori sa svojom seksualnošću jer je u to vrijeme ona bila manje prihvaćena u društvu.

Dvostruki dobitnik Oscara rekao je kako se njegov otac, koji je umro 1993. godine od raka prostate, prijateljski rastao od svoje supruge te je ostao prisutan u njegovom životu jer su svi nastavili živjeti u New Yorku.

'Učinio sam ovo za njega', rekao je De Niro publici na premijeri dokumentarnog filma u Utahu. 'Želio sam da moja mlađa djeca, koja su rođena nakon što je on umro, znaju što im je djed učinio. Čak sam zadržao njegov atelje netaknut tako da su ga mogli vidjeti,' rekao je slavni glumac.

De Niro Sr. postao je poznat u njujorškim krugovima 50-ih i 60-ih godina po svom utjecajnom radu u apstraktnom ekspresionističkom pokretu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene