Ne trebaju joj umeci

Uživo baš i ne nalikuje slavnoj seks-bombi koju je utjelovila na ekranu, no u ovoj haljini joj je prava konkurencija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily James pojavila se na dodjeli Oscara 2022. u čipkastoj ružičastoj haljini s dubokim dekolteom i opasno visokim prorezima koji su otkrili njezine noge.

Glumica Lily James ove godine privukla je veliku pozornost javnosti nevjerojatnom transformacijom u Pamelu Anderson koju je utjelovila u seriji "Pam & Tommy", a pobrinula se i da je svi primijete na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Pogledaj i ovo showbuzz Stižu posljedice Netflix i Sony odgodili projekte s Willom Smithom nakon incidenta na dodjeli Oscara

Lily se na crvenom tepihu u Dolby Theatreu u Hollywoodu pojavila čipkastoj svijetlo ružičastoj haljini s dubokim izrezom na dekolteu i opasno visokim prerezima kroz koje je izbacila vitke noge. A iako uživo baš i ne nalikuje na Pamelu, u ovoj haljini je pokazala da joj je opasna konkurencija za titulu seks-simbola.

Inače, Lily u seriji "Pam & Tommy" nosi umjetne gudi kako bi što bolje utjelovila bivšu Playboyevu zečicu, a iako se cijeli svijet čudi njihovoj nevjerojatnoj sličnosti, Pamela o glumici i seriji nema baš najbolje mišljenje.

"Nema nikakvu namjeru gledati tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tommyja i ne želi ih upoznati. Ona i njezina obitelj misle da je to jadan show. Cijela stvar je njima vic", izjavio je Pamelin bliski prijatelj za magazin The Sun prije početka emitiranja serije.

Serija "Pam & Tommy" prikazuje se na streaming servisu Hulu i prati priču o snimci seksa koju je doma Pamele Anderson i Tommyja Leeja, kojeg glumi Sebastian Stan, ukrao električar i prodao je na internetu, da bi se brzo zatim proširila diljem svijeta.

Prve epizode serije odmah su podigle veliku prašinu kod gledatelja, i to ponajviše zahvaljujući scenama u kojima se glumci pojavljuju u potpunosti razgolićeni.

Inače, zvijezda serije "Spasilačka služba" i bubnjar benda Mötley Crüe vjenčali su se nakon što su se poznavali samo 96 sati i u braku su bili od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona i Dylana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene