Inače ju vješto skriva

Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

Davor Bernardić s djevojkom - 6 Davor Bernardić s djevojkom - 6 Marko Lukunic/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić s djevojkom - 2 Davor Bernardić s djevojkom - 1 Davor Bernardić s djevojkom - 3 Davor Bernardić s djevojkom - 4 Davor Bernardić s djevojkom - 5 Davor Bernardić Davor Bernardić - 4 Davor Bernardić - 3 Davor Bernardić - 2 Davor Bernardić - 1 +0 Davor Bernardić s djevojkom - 6 Galerija

Političar Davor Bernardić prošetao je na zadnji dan 2023. godine centrom Zagreba u društvu svoje djevojke Senke koju inače vješto skriva.

Centar Zagreba danas je bio pun poznatih lica i građana na druženju zbog dočeka Nove 2024. godine, a u šetnji je uhvaćen i naš političar Davor Bernardić.

On je ulicama prošetao u društvu svoje partnerice Senke Zavišić koju inače vješto skriva od javnosti, a par ni ovog puta nije bio previše prisan.

O njihovoj vezi počelo se šuškati prošle godine, a evo i tko je ona.
Senka dolazi iz Čepina pokraj Osijeka, a njeni sugrađani govore da je iznimno inteligentna te da predaje na jednom fakultetu.

Već prošle godine počele su priče da se par i zaručio, no oni to nijednom nisu potvrdili.

A ona mu je pružila utjehu nakon razvoda od bivše supruge Irene 2019. godine.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete", stajalo je onda u priopćenju koje je potpisao Bernardić.

Podsjetimo, par se vjenčao 2011. godine u crkvi sv. Križa u Sigetu, a bivša gospođa Bernardić tada je nevoljko pristala na poziranje za okupljene fotoreportere. Čitavo vrijeme njihova braka Irena Bernardić, danas ponovno Coljak, nije promijenila mišljenje vezano za pojavljivanje u medijima, pa je njihova ljubav bila dobro čuvana tajna, kao i razlozi razvoda.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić u Puli - 1 Luka Nižetić u Puli - 3 Luka Nižetić u Puli - 5 Luka Nižetić u Puli - 8 +28 Luka Nižetić u Puli - 6 Celebrity Luka Nižetić napravio je odličnu atmosferu na podnevnom dočeku u Puli, a jedna se obožavateljica nakon zagrljaja s njim i rasplakala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene