izlazak za pamćenje!

Beckhamovi i Messi snimljeni u restoranu gdje je u isto vrijeme večerala i Maja Šuput sa suprugom Nenadom, ona se o svemu pohvalila na Instagramu!

David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Maja Šuput Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 1 +14 Maja Šuput - 7 Galerija

David i Victoria Beckham snimljeni su u društvu Lionela Messija i njegove supruge Antonele Roccuzzo ispred restorana u Miamiju, u kojem su u to vrijeme bili i Maja Šuput te Nenad Tatarinov.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutno uživa u Miamiju, a tamo je nabasala i na velike svjetske zvijezde.

Maja je u svojim pričama na Instagramu otkrila da su u restoranu blizu nje i supruga Nenada Tatarinova sjedili David Beckham i Lionel Messi.

"Muž mi je u polunesvijesti, ali se pravi. 3 stola dalje sjede Messi i Beckham", napisala je uz Nenadovu fotku, a sada su osvanule i fotografije poznatih nogometaša dok su ulazili u restoran.

Beckhamu su se na večeri pridružili supruga Victoria, sin Brooklyn i snaha Nicola, a Messi je bio u pratnji svoje supruge Antonele Roccuzzo.

Maja je na društvenim mrežama pokazala i kako izgledaju hrana te unutrašnjost luksuznog restorana, a posebno ju je obradovao konobar koji je glačalom ravnao stolnjak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Inače, Messi je ove godine s obitelji preselio u Miami i sada igra za klub Inter Miami čiji je vlasnika upravo David Beckham.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Frane Perišin Marta Žegura Frane Perišin Marta Žegura +4 Marta Žegura Celebrity Domaći glumac osuđen zbog prijetnji bivšoj supruzi, koja se nakon njihova skandaloznog razvoda povukla iz javnosti!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 3 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 13 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 1 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 2 +24 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća zbog koje Ella Dvornik i Charles idu na sud, bili su presretni kad su je kupili, no brzo se sve promijenilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene