"Mmmm, želim ovo"

Beckham opet žene dovodi do ludila, a ni neki muškarci nisu ostali imuni na ove primjere: "Sviđaju mi se djevojke, ali on je san snova"

David Beckham - 1 David Beckham - 1 David Beckham/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham - 5 David Beckham - 2 David Beckham - 4 David Beckham - 3 David Beckham - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 8 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 17 +19 Cruz i David Beckham - 5 Galerija

David Beckham snimio je golišavu reklamu i to za svoj novi parfem koji predstavlja ovih dana.

David Beckham doveo je svoje obožavatelje do ludila nakon što se razgolitio kako bi promovirao svoj novi parfem u uzbudljivom videu.

48-godišnji bivši nogometaš pokazao je svoje mišiće i tetovaže dok leži na krevetu u raskopčanoj bijeloj košulji, a zamamni video objavio je i na svom profilu na Instagramu. Snimila ga je fotografkinja Cass Blackbird, a David je zavodljivo gledao u kameru i pokazivao svoje impresivne trbušnjake i bicepse kao da su na izložbi, sve to zbog True Instincta, njegova novog parfema.

"Predstavljam svoju potpuno novu parfemsku vodu, True Instinct... Svidjelo mi se snimanje s Cass Blackbird", napisao je u opisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Obožavatelji su ga odmah pohvalili, a mnogi su zaključili da dobro zna što radi.

"Mmmm, želim ovo", "Sviđa mi se", "Gdje ga možemo nabaviti", "Ovaj čovjek stari poput vina", "Ma osvojio si me u prvoj sekundi", "Ako miriše tako dobro, kako on izgleda, kupujem", "Nevjerojatno kako i dalje ima ovako dobro tijelo", "On je san snova, kažem to kao muškarac koji inače voli žene", "Srce mi preskače", samo su neki od komentara koje je dobio.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Pripreme Maje Šuput za finale Supertalenta Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Celebrity Zbog ove fotke u badiću fanovi Maju Šuput mole da ih povede sa sobom na odmor: "Instagram, portali, sve gori!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +32 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll u haljini s neobičnim otvorom kod grudi zanimljivo zaključila: "Ima dana kad mislim da sam precijenjena... ali ne danas!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene