Težak put do sreće

Domaća pjevačica o patnjama koje je godinama skrivala od javnosti

Danijela Martinović (Foto: Facebook) Danijela Martinović (Foto: Facebook) Facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović (Foto: Facebook) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Izabela Martinović (Foto: PR) Danijela Martinović (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinovic Badic (Foto: Facebook) Danijela Martinović (Foto: PR) +0 Danijela Martinović (Foto: Facebook) Galerija

47-godišnja pjevačica Danijela Martinović na TEDx-u u Zagrebu uskoro će održati govor o tome kako se nosila s teškim životnim udarcima.

Danijela Martinović uskoro će svjedočiti o patnjama kroz koje je godinama prolazila i vješto ih skrivala.

Pogledaj i ovo Petar Grašo Doznaje IN Magazin! Petar Grašo za IN Magazin potvrdio sretnu vijest: Hana je opet trudna, čekaju drugo dijete!

Pjevačica će na ovogodišnjem TEDxZagreb prvi put stati pred publiku kako bi otkrila kako je do zadovoljstva došla prolazeći kroz bol koju nitko nije vidio jer ju je vješto skrivala te se sama rušila i sastavljala.

Govor će, kao i na svakom TEDx-u,  trajati 18 minuta. "Bilo je puno boli, ali u konačnici je presudio moj doživljaj života", otkrila je uvijek pozitivna Danijela za Gloria.hr.

Prvu veliku bol osjetila je kada ju je tata prvi dan ostavio u školi, a drugu kada se teško razboljela njezina sestra Izabela. Godinu dana kasnije poginuo joj je i prijatelj. "Petar i drugi bliski ljudi prihvaćaju to s punim poštovanjem i znaju da ovo nije hir", zaključila je.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene