Lavina podrške Ćubiju

Strašna dijagnoza splitskog voditelja uznemirila estradu: "Samo daj Bože da ozdravi..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Mihanović Ćubi boluje od teške zloćudne bolesti, a o svemu su se oglasili i mnogi njegovi prijatelji i kolege.

Mnogima omiljeni Splićanin, voditelj, zabavljač i glazbenik Damir Mihanović Ćubi obolio je od teške zloćudne bolesti te se trenutačno liječi u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu. Svoju je bolest dugo skrivao, pa mnogi donedavno nisu ni znali za njegovu dijagnozu, no vijest se sada proširila poput munje te izazvala mnoge reakcije njegovih prijatelja i kolega koji za Ćubija prikupljaju pomoć. 

Pogledaj i ovo showbuzz Izgubio bitku s teškom bolesti Izgubili smo još jednu legendu: Preminuo Damir Mihanović Ćubi, poznati domaći glazbenik i voditelj

Pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za njegovo liječenje. Među prvima koji su se uključili u akciju poznati je pjevač Joško Čagalj Jole, koji je rekao kako je saznao za cijelu situaciju kada je pozvao Ćubija na proslavu rođenja svog četvrtog djeteta, no voditelj mu je rekao kako je na liječenju te da neće moći doći. 

Jole se odmah dao u akciju, a već sljedeće jutro svi su bili obaviješteni o tome što se događa te su počele kapati i prve financijske donacije za Ćubijevo liječenje. 

"Ne moramo uopće puno razgovarati o tome, samo daj Bože da ozdravi", rekao je Joško Čagalj Jole za Slobodnu Dalmaciju.

Ćubi je već neko vrijeme na svom profilu na Facebooku objavljivao fotografije iz bolnice te je zabrinuo mnoge, no do sada nije bilo potvrde o njegovu stanju. Ipak, kada se potvrdilo da muku muči sa zloćudnom bolesti, odmah je pristigla lavina reakcija i podrške. 

Voditeljica na Radiju Dalmacija Edita Lučić Jelić Ćubijeva je dugogodišnja prijateljica i kolegica koja je saznala za njegovu bolest preko društvenih mreža. 

"Mi smo kolege godinama, više se i ne sjećam koliko smo skupa evenata odradili. Svakih deset dana smo se čuli, znao bi mi poslati poruku: 'Di si mačko?' Kad sam vidjela njegovu objavu na Facebooku, nisam mogla vjerovati, baš sam grozno to primila", rekla je Edita te dodala kako joj je Ćubi rekao da se ipak ništa ne brine. 

"To je čovjek koji je smijehom toliko zadužio našu Dalmaciju. Uzdam se u Boga da će sve biti dobro, a ova ružna priča iza našeg Ćubija", dodala je. 

Situacija je šokirala i Zoricu Kondžu.

"Sve nas je šokiralo kad smo saznali za dijagnozu, ali on je toliko jak. Čujemo se svakodnevno, nije izgubio taj svoj vedri duh i sve okreće na šalu. Iznenađen je silnom podrškom koju dobiva. Rekao mi je: 'Nisam znao da me toliko ljudi voli u životu.' To ga sad drži, svi mu dajemo potporu, na raspolaganju smo mu za bilo što", zaključila je. 

Uz toliko podrške, vjerujemo da će se naš komičar brzo oporaviti. Da mu je barem malo bolje, pokazao je i na humanitarnom koncertu "Želim život" Zaklade Ana Rukavina, na kojem se pojavio i cijelu večer bio u odličnom raspoloženju. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +6 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene