U opuštenom izdanju

Pamtite je kao prezgodnu plavušu koja se suočila s brojnim nedaćama, danas ima 48 godina, a ispod šešira ju je teško prepoznati

Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Getty) +0 Christina Applegate (Foto: Getty) Galerija

Glumicu Christinu Applegate život nije mazio, no ta ljepotica uvijek se dočekala na noge te i dalje održava top-formu po kojoj je poznata.

Holivudska glumica Christina Applegate od samog je početka karijere bila oličenje ljepote i uzor mnogim djevojkama, a lijepa Amerikanka i danas pokušava održati svoju top-formu.

Pogledaj i ovo Christina Applegate "Što nije u redu s ljudima?" Glumica pokazala kakve komentare dobiva dok prolazi kroz teško razdoblje: "Ne izgledaš tako zbog bolesti, nego zbog plastičnih operacija"

Paparazzi su je uhvatili tijekom trčanja u kalifornijskom Malibuu, ispod velikog šešira rijetko tko bi mogao odmah pogoditi o kome je riječ. Glumica danas ima 48 godina, no većina publike najviše je zna po ulozi glupave Kelly Bundy u seriji iz 90-ih "Bračne vode".

Unatoč slavi i poznatim ulogama Christinu život nije mazio. Iza nje su dvije propale veze i borba s karcinomom dojke, no glumica koja se inače profesionalno bavi i plesanjem često je isticala kako ju je sve to naučilo zdravijem i boljem načinu života.

S dugogodišnjim partnerom, glumcem Jonathanom Schaechom, Christina je bila u braku od 2001. do 2005. godine, a četiri godine kasnije počela je vezu s glazbenikom Martynom LeNobleom. Godinu kasnije na Valentinovo su se zaručili, a vjenčali su se 2013. godine. Zajedno su dobili kćer Sadie Grade, koja danas ima devet godina. Između ta dva braka imala je i trnovitu vezu s fotografom i ribarom Leeom Grivasom, a paru je problem stvarala njegova ovisnost o drogama. 2007. godine Christina se vratila na male ekrane s prilično uspješnom serijom "Tko je Samantha?", no ubrzo je saznala da se njezin partner predozirao i to ju je slomilo.

Applegate je jedna od onih ljepotica koje stare prirodno i nemaju problema s time, a svakim pojavljivanjem u javnosti oduševi sve obožavatelje te dokazuje da joj godine ne smetaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene