oplela po kolegicama

NE ŽELI SE ISPRIČATI žrtvama silovanja: 'Same ste si krive'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedavno je zgrozila javnost svojim izjavama o žrtvama silovanja, a sada se okomila na mlade pop zvijezde.

Chrissie Hynde šokirala je javnost izjavama kako su žrtve silovanja same krive za svoju sudbinu, štiteći svojim razmišljanjima silovatelje. Njene izjave izazvale su pravu buru negativnih komentara na njen račun, ali čini se kako je to ni najmanje nije pogodilo pa je nastavila iznositi svoja priločno šokantna razmišljanja.

Pogledaj i ovo Roman Polanski (Foto: AFP) Pakao od života Godinama ga prati glas da voli maloljetnice, no u prvom intervjuu od optužbi on sve poriče i krivi medije

Ovog puta okomila se na svoje kolegice, točnije, mlade pop pjevačice za koje tvrdi da su sve redom seks radnice, ondnosno, prostitutke i da svojim video spotovima promoviraju pornografsku kulturu.

IZAZVALA ZGRAŽANJE I OSUDU- silovatelji nisu krivi, krive su žrtve!

Navodi kako ni jedna od mladih zvijezda, koje nije željela imenovati, nije feministkinja jer svojim video spotovima i ponašanjem zagovaraju prostituciju.

Zbog komentara o žrtvama silovanja odbila se ispričati, još jednom je ponovila: 'Ako vas netko odvuče u grmlje i napadne, onda je to silovanje, ali ako vi provocirate svojim ponašanjem i izgledom, onda silovatelj nije kriv'.

Teško kako će se itko zdravog mozga složiti s njenim razmišljanjem, ali, živimo u društvu u kojem baš svatko ima pravo na javno iznošenje onog što misli, pa ma kako suludo to bilo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene