Nude joj se

Želi još djece, ali ni pod razno ne želi novog muškarca u životu, pa je krenula u malo drugačiju potragu

Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) Cheryl Cole (Foto: AFP) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Instagram) Cheryl Cole (Foto: Instagram) +0 Cheryl Cole (Foto: Instagram) Galerija

Cheryl Cole želi još barem dvoje djece i zato traži prikladne donore sperme.

Britanska pjevačica Cheryl Cole, koju neki smatraju jednom od naljepših žena svijeta, prvi je put javno priznala da nikada nije imala sreće u ljubavi.

36-godišnja pop-zvijezda odlučila je stoga da joj novi muškarac u životu nije potreban kako bi proširila svoju obitelj, pa će samo potražiti donatora sperme. Iza nje je veze s glazbenikom Liamom Payneom, s kojim ima 2-godišnjeg sina Beara, no danas osjeća kako joj vrijeme za potragu novog partnera ističe i želi se isključivo posvetiti procesu dobivanja novog djeteta.

"Da je vrijeme na mojoj strani i da sam u dvadesetima, da, razmatrala bih više opcija ili čekala nekoga ako bih osjetila da je pravi. Vi možete upoznati nekoga i osjećati se sjajno zbog toga, ali nikada ne postoji garancija jer se puno toga može dogoditi. Život je smiješna igra", izjavila je Cheryl za magazin The Times.

Zato planira imati još barem dvoje djece i tvrdi da će potražiti prikladnog donatora.

Osim veze s Liamom, iza Cherly je brak s francuskim restauratorom Jeanom-Bernardom-Fernandezom Versinijem, za kojeg se udala nakon tri mjeseca veze 2014. godine, kao i brak s nogometašem Ashleyjem Coleom koji je potrajao od 2006. do 2010. godine.

Magazinu The Times priznala je i da nije jako dobra u biranju partnera te da je privlače ljudi s crtama osobnosti koje zapravo mrzi.

Nakon što je izjavila da traži donatora sperme, Cheryl su se javili brojni obožavatelji i ponudili su joj se kao volonteri.

"Stavi moje ime u šešir", "Dakle, mislim da bih za ovo i volontirao", "Stajem u red", "Izaberi mene", neke su od poruka koje su joj obožavatelji uputili putem društvenih mreža.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +4 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Ne odustaje: Unakazila je lice, a sada joj prijete oštećenje mozga, truljenje kože, ali i smrt

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene