Ogromni dugovi

Slavni glumac neslavno propada - život mu se pretvara u pakao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlie Sheen neprekidno upada u probleme. Kao da bolest nije dovoljna, sada su ga nagazile i bivše supruge.

Charlieju Sheenu polako, ali sigurno tonu sve lađe. Ima problema na baš svim životnim poljima. Bolestan je, vodi sudske sporove s bivšim suprugama i ljubavnicama, grca u dugovima, ali i uz sve to, bivša supruga Brooke Mueller ne odustaje od alimentacije u mjesečnom iznosu od 55 tisuća dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz TKO BI REKAO POZNATI GLUMAC HIV pozitivan i promovira siguran seks

Dok je snimao seriju 'Dva i pol muškarca' Charile je zarađivao gotovo 800 tisuća dolara mjesečno, ali ta su vremena prošla. Posla nema jer većina produkcijskih kuća ne želi surađivati s njim zbog njegove nagle naravi i problema s raznim ovisnostima. Troškovi liječenja su ogromni i novac se jako brzo 'topi'. Nedavno je Charlie objavio kako je 12 milijuna dolara u dogovima, a kako upućeni tvrde, to je tek dio njegovih dugova.

U nedavnom intervjuu za jedan američki magazin, glumac je izjavio kako s odvjetnicima želi napraviti nove ugovore s bivšim suprugama jer jednostavno nije u mogućnosti plaćati alimentacije. Charlie je otkrio i to kako je 10 milijuna dolara potrošio kako bi ušutkao ljude koji su prijetili kako će sve o njegovoj bolesti ispričati medijima, na kraju je ipak sam priznao kako ima HIV kada više nije bilo izlaza.

Poručio je ljudima koji su ga ucjenjivali kako su taj novac oteli od njegove djece. Vrlo je vjerojatno kako će glumac zbog svih ovih problema na kraju objaviti bankrot.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene