zavela brojne svjetske face!

Fatalna ljepotica u oskudnom izdanju nije promakla ni paparazzima, a pažnju je posebno privlačio jedan dio tijela

Chantel Jeffries Chantel Jeffries Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries - 1 Chantel Jeffries - 2 Chantel Jeffries - 4 Chantel Jeffries - 5 Chantel Jeffries - 6 Chantel Jeffries - 7 Chantel Jeffries - 8 Chantel Jeffries - 9 Chantel Jeffries - 2 Chantel Jeffries - 3 +6 Chantel Jeffries - 4 Galerija

Chantel Jeffries pokazala je svoje bombastično tijelo na plaži u Miamiju pa zbog toga nitko nije mogao skinuti pogled s nje.

Američka manekenka Chantel Jeffries uživala je u društvu prijateljica na jednoj od plaža Miamija i pritom pokazala svoju prezgodnu figuru u dvodijelnom smeđem badiću.

Paparazzi su je ulovili dok je izazila iz mora i dobro raspoložena pričala s prijateljicama, dok je njezino tijelo koje je česta tema rasprava privlačilo poglede, pogotovo pozadina koju je istaknula u tangicama.

2017. godine Chantel je javnosti potvrdila da je operirala grudi, a kao razlog je navela česte varijacije u svojim kilogramima. U svojem vlogu na YouTubeu Chantel je izjavila da često gubi i dobiva kilograme, a skupa s kilogramima nestaju i njezine grudi, a ona želi da joj grudi stalno budu iste veličine.

Kaže kako je imala 58 kilograma, a onda naglo smršavjela na 45, što je promijenilo i izgled njezinih grudi i stoga se odlučila na plastičnu operaciju.

''To je prilično velika razlika, pogotovo kada ste visoki 166 centimetara kao ja'', rekla je.

"Nema ničeg lošeg u veličini B – mislim da je super, čak i za moj tip tijela. Ali kada prijeđete s D na B i izgubite taj volumen i težinu, to negativno utječe na vaše grudi – čini ih ispuhanijima, opuštenijima, pojave se strije, tako da to jednostavno nije bilo najbolji izgled", zaključila je.

Chantel je krajem prošle godine bila uhvaćena s DJ-em Diplom, a poznata je kao bivša djevojka pjevača Justina Biebera i otada zapravo živi pod povećalom javnosti. Posao joj je bio glavna preokupacija nakon što je prije godinu dana prekinula vezu s Andrewom Taggartom iz grupe The Chainsmokers, s kojim je bila više od godinu dana i isprva su naveli kako je prekid bio sporazuman, ali čini se da ipak nije bilo tako.

Naime, Andrew je bio uhvaćen u prisnom odnosu sa zanosnom brinetom na plaži u Miamiju. Najprije su razgovarali s velikim smiješkom na licu, a potom su se zagrlili i poljubili, što su također snimili paparazzi. Dok je glazbenik uživao na plaži, njegova djevojka Chantel nalazila se u Kaliforniji.

Prije Andrewa Chantel je ljubila Justina, sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa, a onda je sreću pronašla s Diplom. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Twistom, ali i s igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom, s kojim je prekinula 2013. godine.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole In Magazin: Vesna Pisarović In Magazin: Zlatko Pejaković In Magazin: Indira Levak +23 In Magazin: Maja Šuput inMagazin Evo što si žele poznati Hrvati u 2024. godini, tko si želi prinovu, a tko otplatu duga: "Da mi Bog ispuni želju i da dobije brata ili sestru"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović - 2 Jurica Popović - 3 Jurica Popović - 1 Jurica Popović - 2 +19 Severina Vučković i Jurica Popović Zanimljivosti Matija Vuica podijelila dirljivu objavu za svog voljenog Juricu pa sve dovela do suza: "Odmaraj i pazi na mene"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene