nisu uspjeli

Bivša djevojka kontroverznog glazbenika uživa na odmoru u ženskom društvu, kad su bili u vezi, svi su pričali o skupom poklonu kojim ju je pokušao osvojiti!

Chaney Jones Chaney Jones Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chaney Jones - 4 Chaney Jones - 5 Chaney Jones - 2 Chaney Jones - 3 Chaney Jones - 6 Chaney Jones - 1 Chaney Jones - 5 Chaney Jones - 3 +0 Chaney Jones Galerija

Chaney Jones pokazala je bujne obline na plaži u Miamiju, gdje se zabavljala u društvu prijateljica.

I dok kontroverzni američki reper Kanye West izaziva zgražanje i čuđenje svojim ponašanjem, zajedno sa svojom novom suprugom Biancom Censori, njegova bivša djevojka izaziva nešto drukčije reakcije javnosti.

26-godišnja Chaney Jones pokazala je Kanyeu Westu što propušta dok se sunčala na plaži u Miamiju i pogledima izložila svoje bujne obline u zlatnom bikiniju.Tamo su joj se pridružile i prijateljice, među kojima je bila slavna influencerica Aliana Mawlu, a paparazzi su ih snimili kako se zabavljaju bez muškoga društva.

Chaney je s Kanyeom raskinula u lipnju prošle godine i otad je prema pisanju stranih medija sama. Bivši je par prvi put bio snimljen u siječnju 2022. godine, kada je on još bio u vezi s manekenkom Julijom Fox, i ubrzo su postali više od običnih prijatelja.

Tijekom svoje veze puno su putovali, posjetili su Japan, a on joj je poklonio i limitirano izdanje torbe Hermès vrijedne 275 tisuća dolara. Međutim, nije im bilo suđeno i odlučili su prekinuti nakon što je njihova romansa jednostavno propala i ljubav se ugasila.

Kanye je nedugo nakon toga započeo vezu s Biancom Censori, a glasine o romansi između njih dvoje prvi put su počele kružiti u siječnju 2023., kada su uočeni kako uživaju na spoju u hotelu Waldorf Astoria na Beverly Hillsu.

Nakon toga je otkriveno da su se vjenčali na intimnoj ceremoniji, samo nekoliko tjedana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian. Par je u posljednje vrijeme proveo dosta vremena u Italiji, gdje su izazvali pomutnju svojim nepristojnim odjevnim kombinacijama i ponašanjem, koji su naše susjede Talijane i poprilično naljutili.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 4 Joško Čagalj Jole - 3 Jelena Rozga, Jole Joško Čagalj Jole - 3 +17 Joško Čagalj Jole Celebrity Jole se na društvenim mrežama pohvalio svojom kćeri koja je zbilja prava ljepotica, imao je i povod: ''Moja princeza''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea i Grigor Dimitrov - 2 Madalina Ghenea i Grigor Dimitrov - 1 Madalina Ghenea - 4 Madalina Ghenea - 3 +26 Madalina Ghenea - 2 Celebrity Ljepotica iz Slatine ostavila svjetski poznatog sportaša na brutalan način, šuška se o mogućim razlozima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene