Ima 31 godinu

Zvijezda nove hit-serije naslovnice je punila ljubavnom pričom kao iz bajke, a ne krije ni odlaske kirurgu

Ceyda Ates - 5 Ceyda Ates - 5 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ceyda Ates - 1 Ceyda Ates - 2 Ceyda Ates - 3 Ceyda Ates - 4 Ceyda Ates - 5 +0 Ceyda Ates - 6 Galerija

Ceyda Ates u seriji "Dijete" glumi lik Šule, a privatno puni naslovnice ljubavnim životom.

Ceyda Ates turska je 31-godišnja glumica s američkom adresom koja jedno vrijeme punila tabloide svojom ljubavnom pričom, a sad je gledamo u seriji ''Dijete'' na Novoj TV. 

Pogledaj i ovo Ceyda Ates - 1 zvijezda hit-serije Zbog veze su se posvađali sa svojim obiteljima, a sada su potvrdili sretne vijesti: "Na zimu stiže curica"

Točnije, njezina ljubavna čak priča podsjeća na onu iz serije "Adini Feriha Koydum" u kojoj je i sama glumila. Ceyda je danas u sretnom braku s nasljednikom jedne od najbogatijih obitelji u Turskoj Bugrom Toplusoyjem čije je srce na prvu osvojila.

No njihova je ljubav na početku naišla na ozbiljne prepreke, jer su se obitelji protivile toj vezi, a za brak nisu htjeli ni čuti. Međutim, par je prekinuo sve odnose s njima, a Bugra je voljenu Ceydu odveo u Ameriku gdje je osnovao vlastitu tvrtku i bez ikakve pomoći postigao veliki uspjeh. Nakon nekog vremena, njegova je obitelj omekšala i prihvatili su njegov izbor, uvjerivši se u iskrene osjećaje svog sina.

Ceyda se našla i u središtu pozornosti nakon što je 2017. godine slučajno slomila nos na zabavi povodom snimanja jedne televizijske serije, nakon koje je, kako je sama priznala otišla na tri plastične operacije. To je uvelike utjecalo na nju, jer joj se lice poprilično promijenilo i nakon toga je prolazila kroz teško psihološko razdoblje.

No uz podršku supruga i prijatelja uspjela je prevladati takvo stanje i danas je sretna i ispunjena mlada žena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ceyda Ateş Toplusoy (@ceydatesofficial) on

U seriji "Dijete" koju gledamo u programu Nove TV glumi lijepu Šule iliti Ali Kemalovu suprugu i Asijinu snahu. Iz razloga što nije imala djece, u dogovoru s Asije posvoji Efea, no kad rodi vlastito dijete, u dramatičnim prevratima želi se riješiti dječaka. Uz to se svim se silama trudi spasiti svoj brak.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) +0 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Celebrity Zadovoljna je: Valjajući tijesto, ponosno pokazala kako izgleda nakon operacije smanjenja grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene