prirodna ljepotica

Holivudska glumica prisjetila se kako je izgledala prije 30 godina, a i danas zavidnom figurom mami uzdahe

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +0 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Galerija

Catherine Zeta-Jones danas ima 50 godina, a prisjetila se svoje uloge u seriji "Darling Buds Of May" kada je imala oko 20 te je oduševila svojom vitkom figurom.

Glumica Catherine Zeta-Jones od samih početaka karijere mamila je uzdahe svojom zavidnom linijom, a videom koji je objavila na Instagramu još je jednom dokazala da je zaista jedna od najljepših.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Kakva ljepotica! Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

50-godišnja supruga Michaela Douglasa videom se prisjetila TV serije "Darling Buds OF May" u kojoj je glumila od 1991. do 1993. godine. "Oh ti lijeni i ludi ljetni dani. Jednostavnost života u vrijeme serije "Darling Buds OF May", napisala je glumica u opisu videa.

U vrijeme snimanja videa imala je oko 20 godina, a pokazala je vitku figuru u crvenom badiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh those lazy, hazy, crazy days of summer. 'The Darling Buds of May' an innocent, simple life.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Na Instagramu je također čestitala i 101. rođendan svojoj svekrvi, Anne Douglas. "Sretan rođendan mojoj sjajnoj svekrvi. Naša kraljica, naša baka. Utjelovila si sve što je dobro kod žena. Divitm ti se i volim te. Anna Douglas, hvala ti na svemu što si napravila za sve ljude na svijetu", napisala je Zeta-Jones u emotivnoj poruci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to my extraordinary step mother in Law. Our Queen, our Oma. You personify everything that is good in a woman. I admire you and love you so very much. 101 years young today. 🥰🥰Anne Douglas thank you for everything that you have done for people in our world. ❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Podsjetimo, Catherine Zetu-Jones i Michaela Douglasa je 1998. godine na Festivalu Deauville u Franucuskoj upoznao zajednički kolega Danny DeVito, godinu dana kasnije su se zaručili, a 2000. godine su se vjenčali u njujorškom hotelu Plaza. Iako slove kao jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih holivudskih parova, nije uvijek sve bilo savršeno. Michaelu je prije nekoliko godina bio dijagnosticiran rak jezika, a Catherine je bila cijelo vrijeme uz njega u tom teškom razdoblju.

Nakon što je on uspio pobijediti tešku bolest, Catherine je bio dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa su zamijenili uloge i Michael je njoj pružao bezuvjetnu potporu i učinio sve da joj nađe odgovarajuće liječenje. Iako se prije nekoliko godina nagađalo o njihovom razvodu, pomirili su se i danas su jači nego ikada. Par ima dvoje djece.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss (Foto: Getty Images) +0 Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Celebrity Jedna od najtraženijih manekenki današnjice požalila se zbog čega je patila u djetinjstvu: ''Borila sam se''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene