Skriva privatni život

Mnogi ne znaju da Ben Affleck ima mlađeg brata, a evo kako izgleda i čime se bavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck ponovno je postao tema mnogih priča otkako su on i Jennifer Lopez obnovili svoju ljubavnu vezu. Dok su oni zanimljivost svako malo te se mnogo piše o njihovu privatnom životu, mnogi ni ne znaju da Ben ima i brata Caseya.

Casey Affleck ostao je u sjeni svoga starijeg brata, a Amerikancima je također poznat kao filmski glumac i redatelj. Svoje je uloge igrao u filmovima ''Manchester pokraj mora'', ''Nestala bez traga'', u kojem se okušao u glumačkoj ulozi, a redatelj mu je bio brat, te ''Oceanovih 11'', a najnovija uloga je u filmu ''Svaki tvoj dah''. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Iako se ne zna mnogo o njegovoj privatnosti te vrlo vješto izbjegava medije, zna se ponešto o Caseyevu ljubavnom životu.

Casey je 2006. godine oženio Summer Phoenix, 42-godišnju američku glumicu. Zajedno imaju dvoje djece, Indianu i Atticusa. 2017. godine rastali su se, a odmah nakon toga Casey je pronašao novu ljubav – također američku glumicu, 40-godišnju Florianu Limu.

Romansa ovog para nije dugo trajala, pa je par tako prekinuo 2020. godine. Ovaj 46-godišnjak skrivao je svoj drugi prekid kao zmija noge sve dok se jednom u javnosti nije pojavio s novom djevojkom. 23-godišnja Caylee Cowan svojom je mladošću očarala mlađeg Afflecka, a nedavno su se pojavila šuškanja da su i zaručeni.

Ranije ovog mjeseca uhvaćeni su pri odlasku na večeru u Beverly Hillsu, a dok je namještala ruku, Casey je fotografima nenamjerno otkrila dijamantni prsten na desnoj ruci.

Caylee iza sebe ima dvije velike uloge u filmovima ''Sunrise in Heaven'' te ''Willy's Wonderland'', u kojem je glumila uz bok Nicholasu Cageu.

Ovog vikenda par je izmjenjivao nježnosti na plaži u Meksiku, a fotografije paparazza pokazuju kako i oni mogu biti romantični baš poput njegova brata Bena i popularne J.Lo.

Caylee je za plažu odabrala bikini u nježno ružičastoj boji te pokazala figuru, a Casey je također potvrdio kako izgleda odlično za svoje godine u samo kupaćim hlačama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene