Dva lica

Na pozornici vamp-žena, a u slobodno vrijeme bez šminke apsolutno neprepoznatljiva

Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: AFP) Cardi B (Foto: AFP) Cardi B, Offset (Foto: Profimedia) +0 Cardi B i Offset (Foto: AFP) Galerija

Cardi B prošetala je šoping centrom u društvu tjelohranitelja, no mnogi ju sigurno nisu prepoznali bez puno šminke koju inače obožava.

Cardi B nekada nije imala gotovo ništa, a sada ima sve.

Pogledaj i ovo Cardi B - 3 djeluje riskantno Rođendanski dekolte kakav još niste vidjeli: Bombastična kombinacija za raskošnu proslavu pjevačice!

Riječ je o reperici koja je nekada bila siromašna striptizeta iz Bronxa, a onda se probila u svijetu reality showova i glazbe.

Danas joj novac nije ni najmanji problem, a reperica obožava potrošiti i na krpice, unatoč tome što njezine odjevne kombinacije često graniče s dobrim ukusom. Ipak, nedavno je u Miamiju nekoliko sati kupovala božićne poklone za svoje najmilije u društvu nekoliko tjelohranitelja.

Iako se radi o jednoj od trenutno najpopularnijih glazbenica svijeta, činjenica jest da ju mnogi ne bi prepoznali bez trunke šminke, a upravo je u takvom izdanju prošetala šoping centrom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardib (@iamcardib) on

Ono po čemu je se uvijek može prepoznati jest gigantska tetovaža na desnom bedru, a ona je bila vidljiva ispod kratke plave haljinice koju je nosila.

Koliko je reperica drugačija bez scenske šminke, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene