Objavila fotografiju

Zvijezdu nekad omiljene serije napali jer joj je suprug dirao grudi, ona im nije im ostala dužna odgovor

Candace Cameron Bure (Foto: Instagram) Candace Cameron Bure (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Candace Cameron Bure (Foto: Instagram) Candace Cameron Bure (Foto: Instagram) Candace Cameron Bure (Foto: Instagram) +0 Candace Cameron (Foto: Getty Images) Galerija

Candace Cameron na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj joj suprug dodiruje grudi, zbog čega se našla na udaru kritika.

Glumica iz legendarne serije "Puna kuća" danas 44-godišnja Candace Cameron, koju je proslavila uloga T.J. Tanner podigla je prašinu na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Valerijem Bureom.

Naime, na jednoj od fotografija bivši hokejaš drži svoju ruku na ženinim grudima, što se nekima baš nije svidjelo pa su ih prozvali zbog nedoličnog ponašanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candace Cameron Bure (@candacecbure) on

"Za sve vas kršćane koji preispitujete moju objavu s muževom rukom na mojim grudima, mužem s kojim sam 24 godine i mislite da je to neprimjereno, nasmijavate me jer to je moj muž. Žao mi je ako sam vas uvrijedila. Zapravo, nije mi žao. Drago mi je da nam je zabavno nakon toliko godina. Može me dirati cijeli dan", poručila im je Candace.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Boris Rogoznica kaže da se polako vraća u normalu: "Tablete su napokon počele djelovati"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene