kao blizanke!

Kraljica Camilla zbog očitih je razloga bila hit na Wimbledonu, ali morate vidjeti kako izgleda njezina sestra, koja joj nevjerojatno sliči!

Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles - 4 Camilla Parker Bowles - 5 Camilla Parker Bowles - 6 Camilla Parker Bowles - 1 Camilla Parker Bowles - 2 Camilla Parker Bowles - 3 Camilla Parker Bowles - 1 Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji +20 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji Galerija

Camilla Parker Bowles snimljena je na tribinama Wimbledona, gdje se pojavila u društvu svoje sestre Annabel Elliot.

Kraljica Camilla snimljena je na tribinama središnjeg terena Wimbledona, gdje je pratila teniski meč, a bilo je to ujedno njezino prvo pojavljivanje u svečanoj loži nakon što je okrunjena.

75-godišnja Camilla meč je pratila u društvu svoje godinu dana mlađe sestre Annabel Elliot, a izgledala je poprilično uzbuđeno pri dolasku i dobre volje, no onda se počela malo i dosađivati, što su zabilježili i fotografi. Svi su pritom primijetili koliko sestre nalikuju jedna drugoj, a sve je zaintrigirala Anabel, koju nemamo prilike često vidjeti u javnosti.

Anabel je inače poznata dizajnerica interijera, a uz to se bavi i antikvitetima. Iza sebe ima brak sa Simonom Elitom, od kojeg se razvela ove godine, a s kojim ima kćeri Kate i Alice te sina Bena.

Camilla je inače veoma povezana s članovima svoje obitelji, a oni su joj bili velika potpora i na ovogodišnjoj krunidbi. Tamo su bili njezina kći Laura Hopes i sin Tom Parker Bowles te unuci, kojima je cijelo vrijeme srdačno mahala i pozdravljala ih.

Camilla je Toma i Lauru dobila s bivšim suprugom Andrewom Parkerom Bowlesom, a nakon što se udala za kralja Charlesa 2005. godine, on im je postao očuh.

Tom je najstarije Camillino dijete i zapravo ima neobičnu čast da mu Charles bude i očuh i kum. Rođen je 18. prosinca 1974. godine, a u Velikoj Britaniji prvenstveno je poznat kao uspješan pisac o hrani.

"Bio sam zločest, malo sam se zabavljao. Kad sam bio mlađi, stalno sam dobivao otkaze. Ali volio sam jesti i znao sam spajati rečenice, pa sam pomislio da bih mogao pisati o hrani", prisjetio se Tom u jednom od nedavnih intervjua, aludirajući i na ranu mladost, kada je bio prijavljen zbog upotrebe droge.

Tom danas ima 48 godina, napisao je nekoliko kuharica, bio je kritičar restorana za The Mail on Sunday, suradnik Esquire UK-a i često se pojavljuje kao sudac u kulinarskim reality-emisijama i na natjecanjima. U rujnu 2005. godine oženio se s modnom urednicom Sarom Buys, s kojom je dobio kćer Lolu, rođenu u listopadu 2007., i sina Freddyja, rođenog u veljači 2010.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 3 +26 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Novopečena baka Borna Kotromanić pokazala je tijelo u golišavom kompletu koji su pridržavale samo tanke špagice!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ornela Vistica - 1 Ornela Vistica - 3 Ornela Vistica - 4 Ornela Vistica - 2 +17 Ornela Vištica (Foto: Instagram) Celebrity Našu glumicu shrvao je gubitak voljene osobe: ''Zauvijek ću pamtiti naš zadnji susret i telefonski razgovor...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene