odlukom šokirao suprugu

Nakon 3 braka i šestoro djece promijenio spol, a sad ljubi 47 godina mlađu poduzetnicu

Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner i Sophia Hutchens (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) +0 Kris Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Caitlyn Jenner, koja je bila Bruce, šokirala je suprugu Kris Jenner i ostatak obitelji odlukom o promjeni spola nakon 24 godine braka.

Caityln Jenner (70), nekad poznata pod imenom Bruce Jenner, prošetala je Malibuom u sportskom izdanju u kojem je bila neprepoznatljiva.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Svugdje zajedno Obje su nekad bile muškarci, a unatoč razlici od 46 godina, u sretnoj su vezi i planiraju vjenčanje

Caitlyn, koju je javnost najbolja upoznala kroz brak s reality zvijezdom Kris Jenner (64), zbog svojih godina spada u skupinu posebno ugroženu od koronavirusa. Unatoč tome prošetala je po kavu za van bez maske za lice i zaštitnih rukavica. Tako se oglušila i na upozorenja američkih vlasti da treba poduzeti sve mjera opreza pri neophodnim izlascima iz kuće. 

Inače, Caitlyn je 1976. osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Montrealu. U trećem braku s Kris Jenner je bila od 1991. do 2015. te imaju kćeri Kylie i Kendall. Iz prijašnjih brakova od kojih je jedan trajao samo pet godina ima još tri sina i kćer. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Optimism, hope, and positivity in these times of uncertainty, are the only things we can do to come together, as humans, to get through this. Sending all my love to you all!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Prije nekoliko godina se pojavila na naslovnici magazina Vogue i objavila svoju vijest o transrodnosti sa stilom i riječima "Zovite me Caitlyn". Svoju transformaciju je snimila i u dokumentarnoj seriji "Ja sam Cait", koja je imala dvije sezone i na njoj je zaradila oko 3.2 milijuna dolara. Napisala je i knjigu "Tajne mog života" u kojoj je opisala operaciju promjene spola. 

Caitlyn je u vezi s 23-godišnjom poduzetnicom Sophie Hutchins. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene