Ludo zaljubljeni

Priredili strastvenu predstavu u plićaku: Već su poznati po tome da se ne mogu obuzdati u javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooks Nader i Billy Haire vjenčali su se u prosincu prošle godine nakon tri godine veze, a među njima iskre frcaju kao i na početku veze, ako je suditi po najnovijim fotografijama.

Manekenka Brooks Nader (24) i njezin 10 godina stariji muž Billy Haire zaljubljeni su kao prvog dana, a nerijetko na plaži prirede pravu predstavu jer ne mogu obuzdati strasti. 

Brooks je prošli vikend sa suprugom provela na plaži u Miamiju i mamila je poglede svojim isklesanim, preplanulim tijelom u plavom bikiniju. Billy je pokazao svoj goli torzo i pokazao da i on vježba kako bi držao korak s manekenkom. 

Supružnici, koji ovih dana slave prvu godišnjicu braka, nisu se mogli suzdržati od nježnosti u plićaku pa je Brooks ovila ruke oko Billyja i ljubili su se neko vrijeme. Više fotografija pogledajte ovdje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooks Nader (@brooksnader)

Inače, par se u prosincu prošle godine vjenčao nakon tri godine veze. Imali su 310 gostiju na ceremoniji u New Orleansu. "Naš veliki dan bio je ispunjen magijom i ljudima koje najviše volimo, a koji su doputovali iz cijelog svijeta, što nam je jako značilo", rekla je Brooks svojedobno za Daily Mail

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Celebrity Šarmer bez skandala ljubi istu ženu 27 godina, ali on i u 52. godini mami uzdahe drugih!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene