Kao dar s neba

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz pohvalili se novim članom obitelji: ''Danas smo usvojili našu bebu...''

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham - 2 Nicola Peltz i Brooklyn Beckham - 2 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nicola Peltz i Brooklyn Beckham Nicola Peltz Nicola Peltz Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 4 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 3 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 1 David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nicola Peltz i Victoria Beckham +5 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 3 Galerija

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz pohvalili su se novim kućnim ljubimcem, a čini se da su ga prijašnji ljubimci već dobro prihvatili.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz nesuglasice u obitelji pokušavaju umanjiti i utješiti se nečime što raduje brojne ljude, a to su kućni ljubimci.

Pogledaj i ovo Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 2 A sve je bilo sjajno Victoria Beckham jednim potezom dala do znanja da snaha za nju više ne postoji? Evo kako ju je potpuno ignorirala!

Mladi bračni par tako se pohvalio da imaju novog ljubimca, psića po imenu Lamb.

Dvojac se fotografirao s novim i već dva psića koja imaju te su crno-bijelu fotografiju podijelili sa svojim pratiteljima na Instagramu.

''Danas smo usvojili našu bebu i nazvali je Lamb. Ona je najslađi anđeo! Danas mi je tako teško jer je Ginin rođendan i ne mogu je zagrliti, ali osjećam se kao da mi je poslala Lamb'', napisala je Nicola u opisu.

Gina je Nicolina pokojna baka, a nje se prisjetila ovom objavom i posvojenje novog ljubimca shvatila kao poruku od bake.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Brooklyn i Nicola proteklog su tjedna prisustvovali modnoj reviji njegove majke Victorije Beckham. Podsjetimo, među njima odnosi i nisu najbolji, a svi su se pribojavali kako će izgledati ponovni susret odbjeglog sina i snahe.

Sudeći po fotografijama sve je prošlo u najboljem redu, ali čini se da Nicola i nije bila prisna s Victorijom za razliku od Brookylina koji je svojoj majci čestitao zagrljajem.

Nicola i Brooklyn na reviju prvotno nisu bili ni pozvani, ali David Beckham stao je na loptu i odlučio da se njihovi odnosi moraju popraviti.

Zahladnjeli odnosi traju još od vjenčanja kada su se svekrva i snaha navodno posvađale oko šivanja vjenčanice. Potom je na vjenčanju Victoria ukrala svu pozornost, a Nicoli je to itekako zasmetalo. Kasnije su Brooklyn i Nicola napustili Britaniju i prestali komunicirati s Beckhamima.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene