Kući ponio 1000 eura

Mladi magistar strojarstva nije bio siguran tko je 1990. izdao album ''Doviđenja'', znate li vi odgovor?

Borna Škrlec, Joker - 2 Borna Škrlec, Joker - 2 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Škrlec, Joker - 6 Borna Škrlec, Joker - 5 Borna Škrlec, Joker - 4 Borna Škrlec, Joker - 3 Borna Škrlec, Joker - 2 +0 Borna Škrlec, Joker - 1 Galerija

Mladi Borna Škrlec iz kviza Joker kući je ponio 1000 eura, na zadnjem pitanju nije htio riskirati.

Mladom natjecatelju, magistru strojarstva Borni Škrlecu znanje i sreća bili su naklonjeni tijekom većine pitanja u zabavnom kvizu ''Joker''.

Međutim, na zadnjem je odustao jer je procijenio da bi previše riskirao odgovarajući na showbizz pitanje: Tko se 1990. godine pojavio na estradi s prvim albumom naslovljenim ''Doviđenja''? A) Mladen Grdović B) Đani Maršan C) Severina Vučković D) Davor Pekota.

Pogledaji ovo Tomislav Bleiziffer, Joker Zanimljivosti Legendarni glumac zadao je probleme ljubitelju kvizova, potrošio je čak tri jokera da bi došao do točnog odgovora!

Da nije odustao, Borna bi odabrao odgovor A, no nije htio riskirati, a pokazalo se da je upravo taj odgovor točan. Umjesto 5.000 eura, Borna je tako kući iz kviza otišao samo s 1.000.

Jeste li vi znali odgovor?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Na prva je pitanja odgovarao bez poteškoća, a i na pitanje o poznatoj televizijskoj emisiji Nove TV nije se nimalo dvoumio: Kako se zove emisija Nove TV pokrenuta s ciljem predstavljanja inovativnih proizvoda malih domaćih poduzetnika? A) Ajmo Hrvatska B) Kreni Hrvatska C) Naprijed Hrvatska D) Startaj Hrvatska. Točan odgovor, znao je Borna, skriva se iza odgovora D.

Pogledaji ovo Sara Marijić - 4 Zanimljivosti Znate li vi odgovor na pitanje o kultnom domaćem filmu koji je zbunio ljubiteljicu kvizova Mariju?

Zajedno s bratom, koji mu je bio u pratnji, pomučio se oko jednog automobilskog pitanja, a komentirao je da ako su netočno odgovorili, morat će se suočiti s kritikama svog tate. Što će tata reći, otkrit će kad dođu kući, jer nisu znali odgovor pa su samo nagađali i odabrali krivi odgovor B: Koje se grčko slovo nalazi u nazivu sonde smještene u automobilu, između katalizatora i motora? A) omega B) delta C) gama D) lambda. Točan je odgovor D.

Pogledaji ovo Ivan Tomich u Jokeru - 5 Zanimljivosti Mladi natjecatelj s Malog Lošinja odustao je na zadnjem pitanju, a muku su mu zadale i Missice: Znate li vi tko je bio najljepši 1992.?

Kakva pitanja očekuju nove zanimljive natjecatelje, ne propustite doznati u novim epizodama ''Jokera''.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić - 3 Mateo Kovačić - 1 Mateo Kovačić - 2 Izabel Kovačić i Mateo Kovačić +27 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Celebrity Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +30 Nives Celzijus - 8 Celebrity Provokativna Nives počastila je pratitelje prizorom u lepršavoj haljinici, i u prirodnom izdanju oduzima dah: "Najbolje što Hrvatska ima..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene