Oduševila objavom

Borna Kotromanić izazvala Instagram ljepotice: "Slikajte se bez šminke i fotošopa i budite opet najljepša"

Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Danijel Galić) Borna Kotromanić (Foto: Danijel Galić) Borna Kotromanić (Foto: John Pavlish) +0 Borna Kotromanić (Foto: John Pavlish) Galerija

Bivša supruga Luke Rajića i sama je posljednjih godina postala rado viđen gost raznih domaćih događanja.

Borna Kotromanić oduševila je više od 12 tisuća pratitelja na Instagramu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Bivša supruga poduzetnika Luke Rajića s kojim ima trojicu sinova, i sama je posljednjih godina postala rado viđen gost raznih domaćih događanja na kojima baš uvijek plijeni pozornost osebujnim stilom koji odlično nosi.

Osim modnim izričajem, Borna privlači pozornost i objavama na Instagramu, a s dvije posljednje nasmijala je brojne obožavatelje.

Naime, na prvoj fotografiji uživa na bazenu s kapom za kupanje, a u opisu je izazvala Instagram ljepotice na zanimljiv potez.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

"Challenge svim Instagram ljepoticama, slikajte se bez šminke i photoshopa s kupaćim kapom na glavi i budite #opetnajljepša", napisala je.

"Hahahhaha, kraljice!!! Svaka čast na izazovu i hashtagu!!", samo je jedan od komentara koji joj je upućen, a zatim je Borna i objasnila što za nju znači ljepota bez osobnosti.

"Ljepota bez osobnosti je kao pašta fažol bez šuga, zavonja al nemaš u šta umočiti", poručila je u hešteg "Borna citati".

A hoće li koja od popularnih domaćih djevojaka na Instagramu prihvatiti izazov, tek nam ostaje vidjeti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +5 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Iznenađenje! Milijuni se dive njezinoj ljepoti, no kad skine svu tu šminku, evo što ostaje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene