pa simpatično baš!

Blanka Vlašić pokazala zanimljiv način komunikacije na daljinu sa suprugom, u svakom trenutku situacija se može nadzirati!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 5 Blanka Vlašić - 6 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina +23 Blanka Vlašić, 2008. godina Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu je otkrila novi način komunikacije na daljinu sa suprugom Rubenom.

Bivša atletičarka Blanka Vlašić u svom domu ima kućni videonadzor, a otkrila je i za što joj trenutačno najviše služi.

Naime, iskoristila je to kao novi način komunikacije sa suprugom Rubenom dok je on na putu, a o svemu nas je više informirala na svom Instagram storiju. 

Objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako Ruben promatra situaciju kod kuće pa dodala: "Ja sam svugdje", a on joj je brzo uzvratio: "Tako i treba biti."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Inače, sa sinčićem Mondom nedavno je bila i na krstarenju, a tada su im društvo pravila njezina braća - nogometni reprezentativac Nikola te Marin i Luka.

Podsjetimo, Blanka je svibnju prošle godine iznenadila javnost kada je na Instagramu objavila fotografije sa svojeg vjenčanja, a tada je otkrila i da je trudna.

Monda je rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan, a u majčinstvu uživa daleko od očiju javnost i tek povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa suprugom i sinom.

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 +37 Severina - 3 Celebrity Pa, kako je moguće da izgleda ovako dobro?! Seve u kožnom kompletu istaknula bujni dekolte, a u oči su upadale i isklesane noge!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 1 Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 3 Simona Mijoković - 4 +25 Simona Mijoković - 5 Nekad i sad Ova Hrvatica nekad je u štiklama od 15 tisuća kuna hodala po plaži uz kontroverznog supruga, a danas je potpuno posvećena Bogu i obitelji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene