Ukrao show

Uznemirujući hod modela na pisti postao viralni hit, odobrila ga i žena koje se modni svijet boji

Leon Dame (Foto: Instagram) Leon Dame (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dame (Foto: Instagram) Anna Wintour (Foto: Instagram) Leon Dame (Foto: Instagram) Leon Dame (Foto: Instagram) Leon Dame (Foto: Instagram) Leon Dame (Foto: Instagram) +0 Leon Dame (Foto: Instagram) Galerija

Revija Maison Margiela u Parizu ostala je u sjeni 20-godišnjeg njemačkog modela Leona Damea.

Ponekad ne trebaš imena A-liste u prvom redu kako bi se o tvojoj reviji pričalo u cijelom svijetu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Profimedia) Presedan Novi potez dovitljive Meghan: Pronašla je način da zaobiđe kraljevska pravila i napravi po svome

Poznate i slavne face uvijek su poželjne, no ponekad je dovoljan i jedan zanimljiv trenutak ili osebujan model da sve ostalo padne u potpuno drugi plan.

Upravo se to dogodilo prošle srijede na reviji osebujnog dizajnera Johna Galliana za modnu kuću Maison Margiela reviji za proljeće 2020. godine na Tjednu mode u Parizu. Inspiracija za reviju bili su Prvi i Drugi svjetski rat.

Tada je 20-godišnji njemački model Leon Dame prošetao pistom na vrlo bizaran način koji je oduševio čak i "ledenu kraljicu" Annu Wintour, urednicu američkog izdanja časopisa Vogue, koja je poznata po tome što se rijetko smije u javnosti, posebno pred kamerama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

Leon je promarširao pistom u military kombinaciji s visokim, kožnim čizmama te prestrašio uzvanike, no naravno, nije baš sve bilo tako spontano kao što se možda činilo na prvu.

"Imao sam već nešto na pameti, no sve sam još jednom prošao na probi s koreografom Patom Boguslawskim noć uoči revije kako bi sve izgledalo uvjerljivije", priznao je upravo Vogueu, a radi se o jednom od najzaposlenijih muških modela današnjice.

Berlinski student i saksofonist svoj je modni debi imao 2016. godine, a dosad je nosio brojne poznate i prestižne revije kao što su one za Burberry, Gucci i modnu kuću Valentino, a ovo nije prvi put da je njegov hod ukrao pozornost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAT BOGUSLAWSKI (@pat_boguslawski) on

Ipak, ovo je bio itekako najupečatljiviji hod koji je impresionirao mnoge poznate face na reviji, ali i Wintour, koju nije lako impresionirati, tvrde ljudi iz modne industrije.

Revije Margiela dopuštaju modelima kreativnu slobodu kada je u pitanju prezentacija, no ovo je svakako bila ona koja je opravdano osvojila najviše pažnje.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) +6 Wanda Icardi (Foto: Instagram) Celebrity Velika zavodnica nogometaša skinula sve sa sebe pa otkrila atribute kojima serijski osvaja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene