Sretnih mjesec dana

Glumac kao zaljubljeni tinejdžer: Mlađahnu curu stalno ljubaka i šapuće joj, a već je želi upoznati i s djecom

Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +0 Ana de Armas (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck i Ana de Armas posljednjih mjesec dana ne odvajaju se jedno od drugoga i ne mogu se suzdržati od izmjenjivanja nježnosti.

Oskarovac Ben Affleck (47) ne može se odvojiti od svoje nove djevojke, glumice Ane de Armas (31) s kojom redovito šeta po Los Angelesu i izmjenjuje nježnosti. 

Pogledaj i ovo showbuzz neprepoznatljiv je! Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Par je u srijedu prošetao Benova njemačkog ovčara i Anina maltezera po Los Angelesu, a pritom se cijelo vrijeme smijao, grlio i ljubio. Affleck je šaputao djevojci na uho i tek ju nakratko puštao iz ruku. U jednom trenutku Ben je rekao Ani nešto toliko duhovito da su zastali i ona se sagnula te pokušavala doći sebi od smijeha. 

Inače, Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ne skrivaju koliko su se zaljubili, a prošlog su mjeseca pobjegli na romantična putovanja na Kubu i Kostariku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vogue_spain 🌸 Abril 2020

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Kako piše Us Weekly, Ben je toliko očaran Anom da ju želi upoznati s kćerima Violet (14) i Seraphinom (11) te sinom Samuelom (8), koje ima s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner (47). No Jennifer ga je molila da pričeka s time. 

"Ben sve to razumije i rekao je bivšoj supruzi da će skupa s njom pokušati pripremiti djecu za upoznavanje nove žene u njegovu životu", rekao je prijatelj oskarovca. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene