To im je predebelo?!

Slavna pjevačica tvrdi da je dizajneri ne žele odijevati jer je "predebela'', a njezin konfekciji broj je 38/40!

Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) +0 Bebe Rexha (Foto: Instagram) Galerija

Bebe Rexha danas je jedna od najvećih pop senzacija, a to su potvrdile i nominacije za ovogodišnje Grammyje, najprestižniju nagradu u svijetu glazbe.

29-godišnja pjevačica albanskog podrijetla otvoreno je progovorila o problemima s kojima se suočava čak i kao planetarno popularna zvijezda.

Pogledaj i ovo Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Nikad sretnija Ona je svjetski slavna, zarađuje milijune, a voli nositi odjeću našeg poznatog dizajnera

Bebe Rexha danas je jedna od najvećih pop senzacija, a to su potvrdile i nominacije za ovogodišnje Grammyje, najprestižniju nagradu u svijetu glazbe. Bebe je nominirana u kategoriji najbolje nove umjetnice i najboljeg grupnog nastupa, a pjevačica nije skrivala koliko je uzbuđena zbog nominacija i nastupa na dodjeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Iako je 10. veljače trebao biti jedan od najljepših i najuzbudljivijih dana u njezinom životu, netko joj je ipak uspio skinuti osmijeh s lica, barem nakratko. Zapravo se radi o nekolicini modnih dizajnera koji su odbili odjenuti pjevačicu za event, jer smatraju da je "predebela".

Cijelu nimalo ugodnu priču Bebe je objavila na Instagramu.

"Žao mi je, no moram se ispovijediti o ovome. Ako ne volite moj stil ili glazbu, to je jedna stvar. Ali reći da ne možete odijevati nekoga tko nema manekensku građu je nešto sasvim drugo. Potičite žene da vole svoja tijela, a ne da se osjećaju loše zbog svoje veličine. Lijepe smo u bilo kojoj veličini. Male ili velike! I moj konfekcijski broj 40 svejedno ide na dodjelu Grammyja", odlučno je poručila pjevačica te izazvala oduševljenje brojnih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Bebe je otkrila kako je njezin tim kontaktirao više velikih dizajnera za haljinu za tu posebnu večer, no svi su ih redom odbili. Odlučno im je poručila i kako sada više nije zainteresirana za njihove kreacije, a u komentarima na video javili su joj se brojni koji bi rado vidjeli na glazbenica nosi njihove kreacije.

Mi ipak navijamo da to bude riječki dizajner Juraj Zigman koji ju je dosad odjenuo nekoliko puta, a posljednji put na reviji slavnog Victoria's Secreta u New Yorku u studenom prošle godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fotograf Šime Eškinja (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Fotograf Šime Eškinja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Fotograf Šime Eškinja (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Ivana Nanut i fotograf Šime Eškinja (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prije sedam godina je otišao iz Hrvatske, a sada progovorio o svojem životu u tuđini

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion, Pepe Munoz (Foto: Profimedia) Celine Dion i suprug (Foto: Profimedia) Celine Dion i suprug 1 (Foto: Profimedia) Pepe Munoz (Foto: Instagram) +1 Pepe Munoz (Foto: Instagram) Celebrity Tri godine poslije smrti voljenog supruga pjevačka diva ljubi 16 godina mlađeg plesača?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Jagger (Foto: Profimedia) Bianca Jagger (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) +1 Jerry Hall (Foto: AFP) Celebrity Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene