Plavooki ljepotan

Tek se razveo, a već je uhvaćen kako grli i razmjenjuje nježnosti s nekoliko dama koje si malo i nalikuju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Armie Hammer viđen je u razmaku od svega nekoliko dana s Rumer Willis i Jessicom Ciencin Henriquez

Američki glumac Armie Hammer uživa u samačkom životu otkako se u srpnju razveo od sada već bivše surpuge, također glumice Elizabeth Chambers nakon deset godina braka.

Pogledaj i ovo showbuzz Bivša supruga je bijesna Šokantni skandal u kojem se našao očito ne smeta novoj ljepotici koju ljubi na egzotičnoj lokaciji

No da je usamljen, nije, jer 34-godišnja zvijezda očito iskorištava sve povlastice toga što je ponovno sam pa je u vrlo kratkom vremenu viđen s nekoliko različitih dama. Tako je uhvaćen u zagrljaju s najstarijom kćeri Bruce Willisa i Demi Moore, 32-godišnjom Rumer Willis, da bi svega nekoliko dana prije uživao na romantičnom ručku s književnicom i bivšom supruga glumca Josha Lucasa, Jessicom Ciencin Henriquez u jednom restoranu u Los Angelesu, gdje su izmjenjivali nježne dodire.

Sudeći prema fotografijama, Jessica ga je oduševila jer ju nije prestajao zadivljeno gledati, baš kao ni Rumer s kojom je nekoliko dana kasnije zagrljen šetao.

Unatoč tome, njemu blizak izvor je za People izjavio da Armie trenutno ne izlazi s nikim i da koristi svoje vrijeme za upoznavanje novih ljudi i da uči o samome sebi.

"On i bivša supruga bili su zajedno od njegove 20. godine pa se sad samo druži s ljudima, ali nije s nikim u vezi", izjavio je anonimni izvor.

On i Elizabeth odlučili su krenuti svatko svojim putem, a vijest o razvodu objavili su i potvrdili na društvenim mrežama.

"Trinaest godina kao najbolji prijatelji, srodne duše, partneri, a potom i roditelji. Bilo je to nevjerojatno putovanje, ali zajedno smo odlučili okrenuti novu stranicu i izaći iz braka. I dok okrećemo nova poglavlja u našim životima, naša djeca i uloge roditelja ostat će nam prioritet. Razumijemo da je ova vijest zanimljiva svima, ali zbog interesa naše djece i obitelji, molimo vas za privatnost, suosjećanje i ljubav u ovim vremenima", napisao je Armie.

Elizabeth i Armie vjenčali su se 2010. godine i postali su roditelji danas 5-godišnje kćeri Harper i 3-godišnjeg sina Forda.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene