Baš je zgodna!

Svi su zinuli kada se naša mlada redateljica pojavila na tulumu godine, stigla je u topiću zbog kojeg je krala sve poglede!

Arija Rizvić Arija Rizvić In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Arija Rizvić Arija Rizvić Arija Rizvić Arija Rizvić (Foto: Nova TV) Arija Rizvić (Foto: IN Magazin) Arija Rizvić (Foto: Instagram) Arija Rizvić (Foto: Instagram) Arija Rizvić (Foto: Instagram) Arija Rizvić (Foto: Instagram) Arija Rizvić (Foto: Nova TV) +0 Arija Rizvić (Foto: Instagram) Galerija

Arija Rizvić na Severininoj proslavi rođendana pojavila se u topiću koji otkriva trbuh i uskim kožnim hlačama te je pri dolasku ukrala sve poglede.

Talentirana domaća redateljica i glumica, 28-godišnja Arija Rizvić, bila je jedna od brojnih poznatih uzvanika na Severininoj proslavi 50. rođendana.

U moru poznatih domaćih i regionalnih zvijezda, lijepa Arija istaknula se atraktivnim izdanjem u kojem je ukrala svu pažnju pri dolasku u zagrebački klub Mint, u kojem se održalo slavlje.

Mlada glumica i redateljica se na tulumu godine, kako su ga prozvali mnogi od uzvanika, pojavila u uskim kožnim hlačama i čupavom topiću, te je osim golog trbuha, pokazala i zavidnu figuru.

I nedavno se na jednom događaju pojavila u jednom izazovnom izdanju, a tada je nosila prozirni korzet.

Inače, Ariju mnogi još dobro pamte po ulozi u hit-seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi" u kojoj je utjelovila lik buntovne Maje Krpan.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene