Može li slađe?

Radost i veselje Sussexovih: Mama Meghan otkrila detalje iz života malenog Archiea koji otapaju srce

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Maleni Archie, sin Meghan Markle i princa Harrya navodno je propuzao, a rastu mu i prvi zubići.

Maleni Archie, sin princa Harryja i Meghan Markle, svijet je zaludio i prije no što je rođen. Njegov su dolazak na svijet svi željno iščekivali, a kada se u svibnju rodio oduševljenje je doseglo vrhunac. Ipak, interes javnosti za Archiea ne jenjava ni šest mjeseci nakon njegova rođenja, a javnost se razveseli svaki puta kada sazna novi detalj iz života mališana. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Toga su itekako svjesni i njegovi roditelji koji su sada s javnošću podijelili sretnu vijest da je njihov sinčić napokon propuzao kao i da su mu izrasla prva dva mliječna zubića. Ove intimne detalje o svom sinu Harry i Meghan su podijelili sa ženama vojnika s kojima su se družili obilježavajući dan vojnih službi i razgovarajući s njima o tome koliko im je teško jer su im muževi stalno na putu. 

Harry, koji je deset godina bio dio engleske vojske, priznao je kako se iznimno divi vojničkim obiteljima koje uspjevaju izdržati silne pritiske i dugotrajnu razdvojenost. 

"To je nevjerojatno teško. Divim se svakome tko se nosi s takvom situacijom", izjavio je Harry. 

Žene vojnika s kojima su se Meghan i Harry podružili kasnije su komentirale kako im je bila velika čast upoznati kraljevski par te da je Meghan bila prirodna i opuštena te da se prepustila intimnom razgovoru bez ikakve zadrške, piše Daily Mail. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene