Iznenadila nas je

U gotovo sedmom mjesecu trudnoće: Bivša Miss Hrvatske s utezima u teretani

Antonija Bračulj (FOTO: Instagram) Antonija Bračulj (FOTO: Instagram)

Antonija Bračulj u visokom stupnju trudnoće vježba u teretani, što nas je pomalo iznenadilo budući da je porod nije daleko.

Antonija Bračulj, bivša Miss Hrvatske, mnoge je iznenadila kada je na društvenim mrežama postavila video na kojem vježba u teretani.

Pogledaj i ovo Antonija Bračulj (FOTO: Instagram) Samo polako Lijepa Hrvatica priznala trudnoću: ''Rizična je i moram mirovati''

Naime, Antonija je u gotovo sedmom mjesecu trudnoće, što je već visok stupanj no ljepotica ne odustaje od vježbanja čak ni sada. Prema onome što je objavila rekli bismo kako ljepotica ne želi dobiti višak kilograma nakon trudnoće.

''Tko jede pizzu u ponoć, ujutro je prvi u teretani'', napisala je Antonija uz video.

Antonija čeka drugo dijete s poduzetnikom Marijanom Bračuljem, a njezini odlasci u teretanu su nas iznenadili zbog izjave koju je nedavno dala za IN magazin. ''Ova druga trudnoća mi je u početku bila mnogo napornija nego prva pa sam čak i završila na infuziji ali sada je sve u redu i osjećam se odlično. Nadam se da neće biti komplikacija s obzirom na to da nosim dosta nisko i rizična je trudnoća pa moram mirovati", govorila je bivša misica.

 

(@antonija_braculj) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene