Premijera u Berlinu

Samopouzdana Jolie otkrila gola ramena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi javni izlaska na crveni tepih nakon objave o mastektomiji prošao je sjajno, a sada je Angelina Jolie dopratila svojeg Brad Pitta i u Berlin.

Brad Pitt počeo je s promocijom svojem filma 'Warld War Z' u Londonu, a sada se uputio u Berlin sa svojom dragom Angelinom Jolie.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

>> Angelina prvi put u javnosti nakon operacije

Slavna glumica blistala je u bijeloj haljini bez naramenica kojom je naglasila svoju vitku figuru, a struk je naglasila metalnim remenom. Nakita nije imala, osmijeh je njezino najjače oružje. Brad je bio u prepoznatljivom crnom izdanju, no ponosno je stajao uz svoju dragu koja je zadnjih nekoliko mjeseci prolazila kroz nekoliko operacija nakon dvostruke mastektomije kojom je htjela minimalizirati dobivanje raka dojke.

Jolie je strpljivo pozirala kamerama, te se fotografirala s obožavateljima. Velika je potpora Bradu i njegovom filmu, baš kao što je i on bio njoj. 'Osjećam se sjajno i Bradu sam zahvalna na podršci koju mi je pružio. Raznježim se kad samo pričam o tome koliko je divan bio', rekla je Jolie za Sky News.

>> Napokon otkriveno zašto se zaljubio u Angelinu!

'Osoba koju ste nedavno bolje upoznali je osoba koju ja poznajem od samog početka i u koju sam se zaljubio. Ona je hrabra i nevjerojatno snažna žena. Suočit će se sa bilo kakvim problemom i već ga na neki način riješiti', izjavio je Brad za E!News.

Film 'Warld War Z' priča priču o UN-ovom zaposleniku Gerryju Laneu (Pitt), koji pokušava pronaći rješenje kojim bi se zaustavila globalna zombi epidemija koj prijeti potpunim uništenjem ljudske vrste. Uz Pitta, u filmu nastupaju Mireille Enos, James Badge Dale i David Morse.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene