Nitko se ovome nije nadao

Iza odlaska srpske predstavnice na Eurosong krije se jedna priča s posebnim ritualom: "To mi je svekrva dala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Đurić Konstrakta je prilikom nastupa na "Pesmi za Evroviziju" nosila zlatno prstenje staro stotinjak godina koje ima posebnu priču.

Ne stišavaju se reakcije i zanimanje za pjevačicu Anu Đurić Konstraktu nakon što je odnijela pobjedu na "Pesmi za Evroviziju" i time izabrana kao predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu.

Pogledaj i ovo Conchita Wurst (Foto: Getty Images) izdvojili se iz mase Ovo je zadnjih deset pobjednika na Eurosongu, koga se od njih sjećate?

Ana je na sve ostavila snažan dojam, što svojom pjesmom "In Corpore Sano", što neuobičajenim scenskim nastupom, a mnogi su primijetili i rekvizite koje na imala sa sobom na pozornici, poput lavora s vodom, ali i detalja, pa je zlatno prstenje na njezinoj ruci malo kome promaklo.

"Tri zlatna prstena ritualno stavljam i nosim na svakom nastupu. Stari su stotinjak godina i dobila sam ih od svekrve", izjavila je pjevačica u jednom od intervjua za Before After.

Prije nego što je krenula u samostalne glazbene vode, Konstrakta je od 2007. godine bila dio benda Zemlja Gruva, a za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da ono znači racionalno i emotivno u jednom.

Blic piše kako je Ana inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece, a u braku je s Milanom Đuriđem.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina Albina Albina +7 Albina Celebrity Prezgodna Albina u mini kostimu pokazala isklesane noge: ''Ljepotice, kraljice, navijamo za tebe!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos otvorila dušu prije povratka na scenu, a član žirija otkrio je detalj o njoj koji ju je iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene