Lijepa Hrvatica

Otišla iz Hrvatske i pronašla sreću: Luksuzan stan kao ljubavno gnijezdo

Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Ana Bebić otkrila je da uživa u životu u Beogradu uz svog supruga Ivana. Usto, Ana je trudna. Uskoro će dobiti i dijete.

Hrvatska pjevačica Ana Bebić već godinama živi i radi u Beogradu. Tamo je pronašla i svoju ljubavnu sreću. Nedavno se simpatična pjevačica, rodom iz Metkovića, udala za IT stručnjaka Ivana Đolića. Uskoro će im stići i prinova, Ana je, naime, trudna prvi put. Ljubavno gnijezdo svili su u centru Beograda, gdje žive u luksuznom stanu.

Pogledaj i ovo Ana Bebić (Foto: Instagram) Drži se, Ana! Lijepa Hrvatica o problemima u trudnoći: ''Plačem, nitko vas na to ne pripremi do kraja''

Otkrila je za Blic koliko je život u Beogradu utjecao na nju. "Volim Beograd i energiju koju ima, volim ljude ovdje i zato sam tu toliko godina. Ja sam iz malog mjesta gdje imate tri semafora, dok su ovdje gužve u prometu i ako želite nešto obaviti, treba vam cijeli dan za jednu obavezu. Mi iz malog mjesta dosta smo spori, a ovdje vlada velika brzina", otkrila je Bebić. Trenutno je na pauzi što se karijere tiče. Očekuje ju uloga majke, pa se priprema za sve što dolazi.

"Kad pored sebe imate čovjeka, muža kao što je Ivan, onda je sve lako i ništa nije problem. Uživam u svakom danu, zaljubljenost još uvijek traje među nama i ljubav samo raste. Nakon poroda, kad se sve stabilizira, počet ću raditi jer je glazba moj život. Nadam se da će sve biti u redu i da ću se vratiti poslu u punom sjaju. Uveliko obilazim studio i razmišljam što bih radila", iskreno je otkrila Ana.

Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene