Hoće li joj uspjeti?

Bila je velika zvijezda, a onda se uništila: Glumica s brojnim problemima najavila veliki povratak

Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) +0 Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Galerija

33-godišnju glumicu Amandu Bynes uništila je ovisnost o alkoholu i drogama.

Amanda Bynes imala je blistavu budućnost pred sobom, a onda se nešto u njoj preokrenulo.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić "Kako si lijepa" Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

33-godišnju glumicu neko smo vrijeme gledali u svim teen komedijama, a plavokosa slatkica tirkiznih očiju osvajala je sladunjavim ulogama koje su odlično išle uz njezin izgled i karakter.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

A onda je glumicu prije nekoliko godina slava, s kojom se očito nije znala nositi, bacila na samo dno. Šokantna ponašanja u javnosti, depresija, ovisnost o alkoholu i drogama, živčani slomovi, sve je to obilježilo njezin život posljednjih godina. Logično, Hollywood joj je brzo okrenuo leđa.

Droga i alkohol doveli su ju i do teškog psihičkog stanja bipolarnog poremećaja i šizofrenije, zbog čega je Amanda završila na psihijatriji, a u intervjuima je često otvoreno govorila o borbi s problemima. Ipak, posljednjih mjeseci glumica polako, ali sigurno priprema teren za svoj povratak.

U lipnju je diplomirala modni dizajn, a sada se vratila na Instagram te objavila 4 fotografije kojima je dokazala kako ima i novi, rokerski look. Amanda tako sada ima ružičastu kosu te piercing na septumu, zbog čega izgleda potpuno drugačije.

Prije nekoliko mjeseci posljednji se put prijavila na rehabilitaciju te se maknula s društvenih mreža nakon nekoliko javnih ispada, a dio obožavatelja smatra kako će glumica ponovno javno posrnuti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

"Sve što sam radila cijelog života kako bih uspjela, sama sam uništila", priznala je u jednom intervjuu te otkrila kako proživljava veliki stres zbog ponovnih odlazaka na audicije te pritiska medija kojima je njezin život neiscrpni izvor tema.

U manje od 24 sata Amanda je prikupila gotovo 60 tisuća sljedbenika, jer ipak postoje i oni koji ju nisu zaboravili. Ipak je ona jedna od teen zvijezda koje se neće tako lako zaboraviti.

Nadamo se da su loši dani iza nje te će društvene mreže bivša teen zvijezda odsad koristiti za promociju pozitivnih stvari.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Najila Trindade (Foto: Instagram) Najila Trindade (Foto: Instagram) Najila Trindade (Foto: Instagram) Neymar (Foto: Profimedia) +2 Neymar (Foto: Instagram) Celebrity Optužila slavnog nogometaša za silovanje, skoro ga koštala karijere, a sad je otkrivena prava istina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene