odlični geni

Prelijepa odvjetnica smirila je najpoznatijeg neženju, a u društvu majke pokazala je kome duguje fantastičan izgled

George Clooney, Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: AFP) George Clooney, Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: AFP) Afp 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney, Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: AFP) Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: Profimedia) Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: Profimedia) George Clooney, Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: AFP) George Clooney, Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: Profimedia) George Clooney, Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +7 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

Amal Clooney snimljena je u New Yorku sa svojom majkom Bariom Alamuddin od koje je naslijedila sve nabolje.

Prekrasna odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney ne pojavljuje se često u javnosti, ali zato svaki put uspije sve oboriti s nogu.

Pogledaj i ovo Amal Clooney i Baria Alamuddin - 5 i ona je uspješna žena Evo kako izgleda majka Amal Clooney, očito je od koga je naslijedila nevjerojatnu eleganciju!

Na njezinu ljepotu pao je i nekad najpoželjniji neženja, glumac George Clooney, s kojim je u sretnom braku već osam godina.

Paparazzi su je ovaj tjedan snimili u New Yorku, u uskoj crvenoj haljini u kojoj je istaknula vitku figuru, a društvo joj je pravila njezina majka Baria Alamuddin.

Lijepoj mami i kćeri nije zasmetala pažnja koju su privukle i obje su se osmjehnule paparazzima, a očito je kome Amal duguje svoja fantastičan izgled. Fotografije pogledajte u galeriji. 

Podsjetimo, Amal se za 17 godina starijeg Georgea Clooneya zaručila 2014. i iste godine stali su pred oltar. Par je 2017. godine dobio blizance Ellu i Alexandera, koje skrivaju od javnosti, a i općenito se trude svoj privatni život zadržati za sebe. Prije nego što je upoznao Amal, Clooney je dugo godina bio zakleti neženja, a povezivali su ga s brojnim ljepoticama, od Renee Zellweger pa sve do Elisabette Canalis.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović +0 Zoran Milanović - 2 Zanimljivosti Dobro raspoloženi Milanović plazio jezik i pravio grimase, ovakvoga ga još nismo vidjeli!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene