Što vi mislite o tome?

Nekad omiljena slatkica razbjesnila obožavatelje svojim potezom, dok moli za donacije, paparazzi je uhvatili na neočekivanom mjestu!

Alyssa Milano Alyssa Milano Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Alyssa Milano - 2 Alyssa Milano - 7 Alyssa Milano - 8 Alyssa Milano - 4 Alyssa Milano - 1 Alyssa Milano - 3 Alyssa Milano - 5 Alyssa Milano - 6 Alyssa Milano - 9 Alyssa Milano +4 Alyssa Milano - 6 Galerija

Alyssa Milano našla se na meti kritika zbog prikupljanja donacija za sportsku momčad svog sina, nakon čega je snimljena ispred skupog restorana.

Američka glumica Alyssa Milano uživala je u skupocjenom obroku sa svojim suprugom Davidom Bugliarijem, s kojim je izašla u otmjeni restoran Nobu u Malibuu u Kaliforniji, čime je zapravo naljutila brojne obožavatelje.

Nobu je restoran koji se može pohvaliti jelima poput bifteka od 100 dolara, kao i degustacijskim jelovnikom od 200 dolara, a slovi kao jedno od najpopularnijih mjesta brojnih slavnih faca. Paparazzi su tamo snimili i 51-godišnju Alyssu, što ne bi bilo čudno da je nedavno strani mediji i dio javnosti nisu prozvali bogatom prosjakinjom jer je otvorila GoFundMe stranicu za prikupljanje novčanih sredstava za bejzbolski tim njezina sina.

Alyssa se zato našla na meti kritika nakon što je na platformi X pozvala svoje pratitelje da doniraju novac na račun koji je otvoren u svibnju prošle godine, na kojem je dosad bilo prikupljeno 15.259 dolara.

Međutim, mnogi njezini obožavatelji oglasili su se na društvenim mrežama kako bi je kritizirali zbog prikupljanja donacija i postavili pitanje zašto nije sama nije platila račun za putovanje kluba. Ona se potom oglasila i napisala opširnu poruku u kojoj je objasnila da ne bi mogla snositi financijske troškove putovanja cijele ekipe.

"Koliko god bih voljela platiti cijelom timu i njihovim obiteljima putovanje, prijevoz, hotel, hranu i piće, uniforme, razmjenu znački i sve što je timovima potrebno za ovakvu vrstu putovanja, ne mogu si to priuštiti samo tako", napisala je.

Je li Alyssino prikupljanje donacija opravdano?

  • Da, zašto bi ona sve to morala platiti?
  • Ma to bi za nju bila sitnica, mogla je platiti sve!

Ukupno glasova:

Uz to je zaključila da bi dušebrižnici pronašli nešto drugo što bi joj zamjerili čak i da je platila putovanje ekipe u Cooperstown. Pritom je podijelila snimke zaslona nekih korisnika Instagrama koji su se izravno obratili njezinu 12-godišnjem sinu Milu kako bi podijelili svoje mišljenje o postupcima njegove majke.

"Odlazak na Instagram stranicu mog marljivog 12-godišnjeg sina i ostavljanje ovakvih poruka je užasno. Ostavite djecu na miru. Neka igraju bejzbol. Ako ste protiv doniranja – nemojte donirati", napisala je.

Glumica je ranije ovog tjedna pokupila dodatne kritike kada je podijelila fotografiju snimljenu tijekom Super Bowla u Las Vegasu. To su joj zamjerili zato što je svoje dijete odvela na skupi sportski događaj umjesto da je svojim novcem platila potrebe njegove momčadi. Jedan korisnik društvenih mreža sarkastično je komentirao da su donacije za Milov tim morale biti prilično dobre ako si je mogla priuštiti da odvede svog sina na Super Bowl, a drugi je pak napisao da je glumica bila predugo bogata i slavna te da nije imala razumijevanja za ono kroz što inače prolaze obični roditelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Ipak, mnogi Alyssini obožavatelji stali su u njezinu obranu, i pohvalili je kao sjajnu mamu jer je povela svog sina na povijesni sportski događaj.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Julija i Aleksej Navaljni - 4 Julija i Aleksej Navaljni - 5 Julija i Aleksej Navaljni - 3 Julija i Aleksej Navaljni - 7 +14 Julija i Aleksej Navaljni - 8 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 +26 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene