Teško mu je

Objavio fotku zaručnice u bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi i poslao joj jasnu poruku

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +1 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Alex Rodriguez objavio je razgolićenu fotografiju Jennifer Lopez na društvenim mrežama.

Latino zvijezda, 50-godišnja Jennifer Lopez trenutno se nalazi u Rusiji koju je posjetila u sklopu glazbene turneje i nedostaje svojima kod kuće, što joj je jasno dao do znanja zaručnik, 44-godišnji Alex Rodriguez.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez - 3 Viđen je u šetnji Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao je na našu obalu, evo gdje je usidrio svoju skupocjenu jahtu

On je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se Jen izležava u bijelom bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

"Dušo, znam da rasturaš u Rusiji i imaš samo još jedan show za odraditi. Nedostaješ mi i jedva čekam da se vratiš kući", poručio je Alex svojoj dragoj.

Točnije, Jenniferina turneja završava koncertomu u Saint Petersburgu i to nakon puna dva mjeseca. Obzirom da su u tijeku ljetni praznici na turneji su joj jedno vrijeme društvo pravila djeca koje je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, a 11-godišnja kći Emma joj se čak nekoliko puta pridružila na pozornici. U nekim gradovima ju je pratio i Alex i sve marljivo bilježio na društvenim mrežama.

Jennifer je nedavno proslavila 50. rođendan, za Alexa se zaručila nakon dvije godine veze u ožujku ove godine kada je on kleknuo pred nju na plaži na Bahamima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +11 Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Celebrity Slavni par razvodi se nakon 7 mjeseci braka, ona snimljena u strastvenom poljupcu s drugom ženom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene