Mnogi su ih zamijenili

Albina ili Adele? Našu pjevačicu ne prestaju uspoređivati sa svjetskom glazbenom divom, a očito je i zašto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su je mnogi obožavatelji zamijenila za Adele.

Otkako je predstavljala Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom "Tick-Tock", pjevačica Albina Grčić stekla je brojne obožavatelje koji budno prate svaki njezin sljedeći korak.

Pogledaj i ovo Albina Grčić nije prošlo ispod radara Albina iznenadila gledatelje "Plesa sa zvijezdama", svi komentiraju njezin potez nakon šokantnog priznanja pred kamerama

Ipak, mnogi je nisu uspjeli isprve prepoznati na njezinoj novoj fotografiji koju je podijelila na Instagramu i zamijenili su je za veliku svjetsku glazbenu zvijezdu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Adele?", "Mislio sam da je Adele", "Ista Adele", "Sličiš na Alede", nizali su se komentari ispod Albinine crno-bijele fotografije na kojoj je mnoge podsjetila na Adele u njezinu novom spotu za pjesmu "Easy On Me", a ona je na usporedbe reagirala smajlićima.

Osim u Hrvatskoj, Albina je popularna i diljem Europe, a nedavno je imala priliku upoznati svoje fanove iz Španjolske kada je nastupila na koncertu koji u Eurovillageu organizira španjolski klub obožavatelja Eurosonga.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad omiljena holivudska slatkica dovela se do neprepoznatljivosti, njezine najnovije fotke sve su ostavile u čudu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene