uputili podršku

Albina reagirala na situaciju u Ukrajini, ljutitu poruku uputio je i naš poznati pjevač: "Opet ponavljamo greške iz prošlosti"

Mario Roth - 1 Mario Roth - 1 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mario Roth - 1 Galerija

Pjevačica Albina Grčić, njezin kolega Mario Roth te glumica Tara Rosandić samo su neke od domaćih zvijezda koje su reagirale na rusku invaziju Ukrajine na društvenim mrežama.

Pjevačica Albina Grčić na Instagramu je objavila story s ukrajinske stranice Divchata, koja objašnjava uzrok sukoba te cijelu pozadinu ruske invacije koja je u četvrtak šokirala svijet.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tvoje lice zvuči poznato - 6 ''ako se dogodi...'' Antonija Šola otkrila je što potajno priželjkuje, ali i od čega strahuje: ''To bi mi bilo malo frka''

"Misliš da Ukrajina nije tvoj problem? Razmisli ponovno", stoji u Albininoj podršci Ukrajini na društvenim mrežama.

O ratu u Ukrajini na Facebooku se oglasio i pjevač grupe Vigor, Mario Roth. "Dok se mi mirno budimo i u miru pijemo svoju prvu jutarnju kavu, netko samo malo dalje od nas razmišlja hoće li mu pasti bomba na kuću, hoće li preživjeti dan i hoće li uopće preživjeti!? Opet ponavljamo greške iz prošlosti koje nas ništa nisu naučile", napisao je pa dodao: "Kada sam prije mjesec dana govorio da će do oružanog sukoba doći, mnogi su komentirali kako neće doći do rata jer "živimo u 21. stoljeću. Da, živimo u 21. stoljeću, ali nismo evoluirali jer smo u glavama i dalje kromanjonci i neandertalci".

Glumica Tara Rosandić na Instagramu se oglasila o situaciji u Ukrajini te je objavila svoju staru fotografiju iz Kijeva kojom je iskazala podršku. "Za vrijeme studija, gostovali smo u Kijevu na festivalu studentskih predstava. Prekrasni mladi ljudi, mladi umjetnici, posvećeni svom radu u teškim uvjetima, sada u strahu za sve što su uspjeli izgraditi", napisala je u opisu fotke uz koju je i heštegom proučila: "Zaustavite rusku agresiju".

Među prvima joj se u komentarima javila ukrajinska glumica Natalia Mazur kojoj joj se zahvalila na podršci.

"Jako mi je žao, draga. Čuvaj se i javi ako ti bilo što treba", odgovorila joj je Tara.

Brojne svjetske zvijezde na društvenim mrežama su izrazile podršku Ukrajini, a to su učinile i ruska poznata lica. Ksenia Sobchak, Anastasia Ivleeva i Evgenia Medvedevа samo su neke od ruskih zvijezda koje su se oglasile na društvenim mrežama te osudile tamošnju vlast zbog rata u Ukrajini.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +2 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nekad i sad Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene