Ljubav cvate

Holivudski šarmer uhvaćen u rijetkom izlasku s 36 godina mlađom djevojkom

Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) +0 Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Galerija

Al Pacino snimljen u večernjem izlasku s djevojkom Meital Dohan.

Legenda Hollywooda, danas 79-godišnji glumac Al Pacino snimljen je kako uživa u društvu svoje 43-godišnje djevojke Meital Dohan, koju je izveo na romantičnu večeru u jedan od restorana u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Al Pacino (Foto: Profimedia) Što se dogodilo? Novom romansom iznenadio fanove, a nitko nije znao ni da je prekinuo s ovom ljepoticom

Al je u vezi s 36 godina mlađom glumicom izraelskih korijena gotovo dvije godine, a čini se kako ljubav među njima i dalje cvate. Zanimljivo je da glumac dosad nikada nije bio oženjen, a s argentinskom glumicom Lucilom Sola, inače majkom Camile Morrone djevojke glumca Leonarda Dicparija, u vezi je bio deset godina.

Al i Lucila su prekinuli vezu 2018. godine, a nedugo nakon prekida on je počeo izlaziti s Meital. Ona je njihovu vezu službeno potvrdila u intervjuu koji je dala za jednu izraelsku televiziju u lipnju ove godine, i to u vrijeme kada je izašao njegov novi film "Once Upon a Time in Hollywood".

Bila je ovo uspješna godina za njega pa je osim te uspješnice, snimio i film "The Irishman" redatelja Martina Scorsesea. Oba filma su dobila pozitivne kritike i prema mišljenju brojnih kritičara mogli bi biti nominirani za prestižnu nagradu Oscar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene