ostali su prijatelji

Prljavo rublje iz svog braka ne žele iznositi u javnost, no procurili su detalji o raspodjeli čak 170 milijuna dolara

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Galerija

Adele i Simon Konecki su se rastali nakon osam zajedničkih godina, a "prljavo rublje" svoje veze nipošto ne žele iznositi u javnost. Sada je odlučeno i kakvo će skrbništvo imati nad svojim sinom.

Pop-zvijezda Adele i njezin bivši suprug, milijarder Simon Konecki, na sudu su završili parnicu oko rastave, nagodili su se te su se dogovorili kako će raspodijeliti čak 170 milijuna dolara. Sada stižu i vijesti vezane za skrbništvo nad njihovim sinom.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Page Six piše kako su se Adele i Simon dogovorili da će imati zajedničko skrbništvo, a jedno drugome neće plaćati alimentaciju. Osmogodišnji Angelo tako će jednako vremena provoditi s mamom i tatom, a Adelini glasnogovornici nisu komentirali ništa na ovu temu.

Još prije nekoliko mjeseci Adele je uputila zahtjev sudu u Los Angelesu da detalje njihova razvoda drže u strogoj tajnosti. Adele i Simon su zbog svog sina Angela sve držali daleko od javnosti, a u dobrim su odnosima upravo zbog njega. Htjeli su izbjeći i razvode slične zvijezdama koje mjesecima "prljavo rublje" iznose u javnost.

Izvori bliski sada već bivšem paru govorili su nakon toga da su nakon osam zajedničkih godina i tri godine braka shvatili da su odnosi među njima više platonski te da to neće funkcionirati.

Adele samo od autorskih prava dnevno zaradi oko 100.000 dolara, a njezino se bogatstvo procjenjuje na oko 190 milijuna dolara. Sa Simonom nije potpisala predbračni ugovor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene