Potukle se na snimanju

'Definitivno smo imale kvrga i masnica kad je završilo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adaptacija drame 'Kolovoz u okrugu Osage', koja je osvojila nagradu Pulitzer stiže na velike ekrane sa zvjezdanom filmskom ekipom koju predvode Meryl Streep i Julia Roberts. Iako je slovio i kao favorit za Oscara, zasad nominacije odlaze samo za najbolje glumce.

Humoristična drama Kolovoz u okrugu Osage na ekrane dovodi jedne od najvećih diva Hollywooda - Meryl Streep i Juliu Roberts! Uz njih tu je i ostatak zvjezdane filmske ekipe poput Ewana McGregora i Juliette Nicholson.

'Luksuz je raditi s takvom ekipom. Ali glumci koji su dovedeni, tu su s razlogom. Mislim da su producenti John Wells, George Clooney i Grant Heslov mnogo vremena proveli birajući svakog pojedinog glumca kako bi se uklopio u grupu i obitelj, tako da je izgledalo kako uistinu svi imamo zajedničku povijest', rekla je Julia.

Pogledaj i ovo Eric Roberts - 1 Krenuli su istim stopama Cijela karijera stoji mu u sjeni slavne sestre, a prošlo ljeto posjetio je i Lijepu našu

Julia Roberts, Oprah Winfrey, Emma Thompson... podijelile svoja najgora filmska iskustva

'Kolovoz u okrugu Osage' priča je o eksplozivnom obiteljskom susretu kojim dominira Meryl Streep kao glava obitelji, koja bez dlake na jeziku kritizira kćeri te otkriva obiteljske tajne dok one oplakuju smrt svog oca. Jedna od najupečatljivijih scena u filmu svakako je tučnjava majke i kćeri.

'Pa bilo je to dobro koreagrafirano, ne znam ni sama koliko smo puta ponavljale scenu, ali definitivno smo imale kvrga i masnica kad je završilo. Meryl je u formi i uvijek je za akciju. Samo je govorila hajde hajde, bila je vrlo hrabra', otkrila je Julia.

Film je bio na glasu kao jedan od favorita za Oscara, no nakon podijeljenih kritika, nominacije zasad odlaze samo za najbolje glumice. Julia i Meryl tako će vrlo vjerojatno dominirati kategorijama najbolje glavne i sporedne glumice u nadolazećoj sezoni dodjela filmskih nagrada.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene