Sve preživjeli

Zvjezdani par svoju je ljubav održao na životu 20 godina unatoč aferama, uhođenju i prijetnjama

David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn, David i Victoria Beckham (Foto: Getty) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +7 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Slavni zvjezdani par, David i Victorija Beckham proslavili su 20. godišnjicu braka. Prisjetili smo se njihove ljubavne priče.

David i Victoria Beckham jedan su od najpoznatijih parova svijeta, a titulu jednih od najzaljubljenijih supružnika nose već dvadeset godina. 

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

Slavni nogometaš i bivša "Spajsica" upravo su proslavili 20. godišnjicu braka, a tim su povodom na društvenim mrežama podijelili intimu vlastitih života i javno, još jednom, potvrdili koliko je njihova ljubav snažna. 

Kada su se upoznali već su bili zvijezde, no njihova je veza označila novu eru u svijetu medija. Paparazzi su ih opsjedali, obožavatelji slavili, zarađivali su milijarde, a ljubav je cvala. Slatka mala pjevačica i engleski nogometaš upoznali su se dok je Posh Spice još bila u vezi s drugim, a s Davidom je počela varati dečka Stuarta Biltona. 

Ona se ludo zaljubila u njega čim ga je vidjela, uhodila ga je, a on se sramio prići joj. Nakon što se David malo ohrabrio - planula je strastvena ljubav koja nije bila bez svojih trzavica, ali ostala je plamtjeti do danas. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WOW 20 years , look what we created ♥️ Love you so much ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥️

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Tijekom njihovih 20 godina David i Victorija proživjeli su mnoge skandale, prevare, krize. Vjenčali su se 4. srpnja 1999. godine, no slavnog nogometaša uplovljavanje u bračnu luku nije spriječilo da i dalje serijski osvaja djevojke. 

Najpoznatija Davidova afera, koja ga je skoro koštala braka s Victorijom, započela je 2004. u madridskom noćnom klubu s Rebeccom Loos, koja mu je kasnije postala i asistentica. Paparazzi su uskoro ulovili ljubavnike kako se druže na vrlo prisan način no konkretnih dokaza nije bilo, a David je sve poricao. Ipak, jedne je večeri prevršio svaku mjeru i pred očima javnosti s Rebeccom otišao u taksi i odvezao se u noć. Victorija je poludjela, napisala pjesmu o prevari, a David je na kraju ipak shvatio da mu je supruga važnija pa je napustio Rebeccu. 

Međutim, s tom aferom nisu završili i Davidovi preljubi. Manekenka Sarah Marbeck javno je rekla da je s Davidom dvije godine imala aferu. To je bilo prije Rebbece, ali je David to dobro krio od javnosti, sve dok ona nije progovorila. 

Nije ni to bilo sve. 2002. David je završio pod plahtama s kćerkom danskog vikara Celine Laurie koja je kasnije tvrdila da su samo jednu noć proveli skupa. Godinu dana kasnije zavela ga je španjolska manekenka Ester Canadas, a 2009. Mađarica Mariann Fogarasy.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night💕 {#burberry #victoriabeckham #davidbeckham}

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoria__beckham)

Unatoč svim aferama i Davidovim izletima u krevete drugih ljepotica, Victorija je ostala uz njega i rodila mu četvero djece, sinove Cruza Davida (14), Romea Jamesa (16) i Brooklyna Josepha (20) te kćer Harper (7). Victoria je povodom godišnjice na društvenim mrežama posvetila suprugu emotivnu objavu naglašavajući koliko ga voli, a i David je na svom Instagramu posvetio objavu svojoj supruzi i poručio joj kako je čarobno što su sve zajedno stvorili u 20 godina. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marlon Brando (Foto: Profimedia) Marlon Brando (Foto: Profimedia) Marlon Brando (Foto: AFP) Marlon Brando (Foto: AFP) +5 Marlon Brando (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je miljenik žena koji je volio i muškarce, imao je 11 djece, radio je probleme, a sve su mu opraštali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene