Davne 2009.

ZRINKA CVITEŠIĆ SE OTVORILA "Prolazila sam najteže razdoblje u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zrinka Cvitešić progovorila je o najtežim trenucima svog života.

Zrinka Cvitešić progovorila je o najtežem razdoblju u životu, a u isto vrijeme radila na predstavi "Zečja rupa" u kazalištu Planet Art. Ovih dana kazalište slavi rođendan, a povodom 12. obljetnice Zrinka je kazalištu i utemeljitelju Marku Torjancu uputila videočestitku. Kazališni komad nazvala je posebnim i jednim od najvažnijih u karijeri. Progovara taj komad o najbolnijem trenutku u životu bračnog para, gubitku djeteta.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić zaboravljena frizura Zrinka Cvitešić je prije 15 godina njegovala potpuno drugačiji imidž nego danas, ovakvu je sigurno ne pamtite!

"U veljači 2009. godine prolazila sam kroz jedno od najtežih razdoblja u svom životu i baš nekako u to vrijeme započela sam rad na predstavi 'Zečja rupa' u Planet Artu te sam shvatila da nisam jedina kojoj je u tom trenutku bilo teško. U radu na predstavi tražili smo odgovor na najteže životno pitanje - kako preživjeti i kako se nositi s gubitkom djeteta. Nakon dva mjeseca priprema izašli smo na scenu ne samo kao bolji glumci, već i kao bolji ljudi", rekla je u videu Zrinka.

"Osobno sam u tom kazalištu pronašla obitelj, prijatelje, najbolje kolege i hvala Marko, Slave... svim roditeljima koji su izgubili djecu, a smogli su snage doći na predstavu, zajedno s nama plakali i ustupili mjesto katarzi. Zbog svega toga što sam rekla 'Zečja rupa' i dan danas ostaje prva na listi svih mojih predstava, zbog snage i katarze koja se događala nama na sceni i onima koji su je gledali. Hvala", dodala je slavna glumica.

Najteže razdoblje o kojem Zrinka priča na početku videa bilo je ono kada je prije sedam godina započela vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, koji je tada još bio u braku. Teško razdoblje je prošlo, a Zrinka je u međuvremenu izgradila svjetsku karijeru te vezu s Nikom Kranjčarem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene