Čestitamo!

Kristina Šalinović zaručila se nakon 6 godina veze: ''Dogodilo se prije nekoliko mjeseci, ali još ne vjerujem!''

Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Galerija

Kristina Šalinović zaručila se prije nekoliko mjeseci za Enrica Miglioratija u Italiji, a sada je odlučila tu vijest podijeliti na društvenim mrežama.

Bivša hrvatska manekenka s uspješnom međunarodnom karijerom 29-godišnja Kristina Šalinović rekla je "da" svom dečku, talijanskom tattoo-majstoru Enricu Miglioratiju, s kojim je u vezi šest godina.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar i William Perge - 3 Konačno! Natali Dizdar otkrila je predivne vijesti sa svojim partnerom: ''I ovo se dogodilo!''

Novopečeni zaručnici zajedno žive u Milanu, a Kristina je vijest o zarukama nakon mjesec dana podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Dogodilo se prije nekoliko mjeseci, ali i dalje ne mogu vjerovati", napisala je presretna Kristinu uz kratki video i fotografiju s Enricom, a pohvalila se i prstenom koji je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BlackUnicorn (@kristina_salinovic)

Kristina je u nekoliko prilika otvoreno priznala kako bi s Enricom voljela osnovati obitelj, a čini se kako će joj se želja ostvariti.

"Želim se jednog dana ostvariti kao majka i ne znam hoće li to biti u bližoj ili daljoj budućnosti, to samo dragi Bog zna. Oboje imamo sasvim dovoljno godina da zasnujemo obitelj, a što se vjenčanja tiče, to pitajte njega, on svaki puta kaže 'uskoro'. Trenutačno imam samo psa koji je moja beba te želim napraviti tetovažu njegova malog portreta", izjavila je prije nekoliko godina za Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene